Forum avocaţi > Drept penal

Mi-au cerut cazierul in Germania la Amazon

10-12-2018
Vizitator
Buna seara! In anul 2008 mi-am pătat cazierul prin Italia cu 2furturi intr-o perioada foarte scurta de timp (2 săptămâni) pentru un proces am avut suspendare iar pentru al doilea am ispășit 6luni detentie. In România am cazierul curat
Acum sunt in Germania și lucrez la Amazon (șofer) azi când am fost să-mi fac Anmeldung patroana românca a cerut la primărie și cazierul pentru al trimite la Amazon ca așa cer ei menționez ca eu lucrez deja la Amazon
Întrebarea mea este dacă mai figurez cu cazierul pătat in România de vreme ce au trecut 10 ani și faptele au fost in afara țării?si cum intra in posesul cazierului meu cei de la Amazon?imi vine acasă prin posta?
Am menționat mai sus ca sunt in Germania acum
Va rog frumos ajutați-mă
Răspunde
 10-12-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Daca in Romania nu ati savarsit infractiuni atunci NU aveti cazier in Romania. Deci, in cazul in care au cerut cazierul din RO atunci nu aveti nimic pe acest cazier. Daca au cerut cazier pe UE atunci o sa figurati in cazierul UE cu cele 2 infractiuni. Cat priveste rebilitarea pt faptele din Italia trebuie sa intrebati un avocat de acolo. Codul penal SI procedura penala Italiene prevad alte termene si conditii de reabilitare.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-10-2020
Vizitator
Buna ziua avem un prieten și am dori sa îl ajutam sa lucreze in germnaia dar are cazierul patat cate șanse sunt pentru a lucra aici. Va mulțumesc o zi plăcută
Răspunde
 27-03-2022
Vizitator
Avocatib@yahoo.com a scris pe 10-12-2018:
Daca in Romania nu ati savarsit infractiuni atunci NU aveti cazier in Romania. Deci, in cazul in care au cerut cazierul din RO atunci nu aveti nimic pe acest cazier. Daca au cerut cazier pe UE atunci o sa figurati in cazierul UE cu cele 2 infractiuni. Cat priveste rebilitarea pt faptele din Italia trebuie sa intrebati un avocat de acolo. Codul penal SI procedura penala Italiene prevad alte termene si conditii de reabilitare.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.