Forum avocaţi > Drept penal

Abuz Raiffaisen Bank Romania

15-12-2018
Vizitator
Buna ziua,

Recent banca Raiffaisen mi-a blocat contul unilateral in care aveam banii de pensie, banii obtinuti in urma valorificari unuei autodube proprietate personala, si alte sume pentru care am dovzi fiscale ale provenientei lor. Arat ca blocarea contului meu nu a survenit in urma deciziei vreunei institutii a statului abilitate sa faca acest lucru (ANAF, Politie Procuratura Instante de Judecata etc.) Am fost la banca personal sa imi scot banii din cont si nu am primit nici explicatii nici documente care sa ateste starea de fapt. Singura explicatie a fost ca fac ei niste anchete interne....?????. Banii sunt blocati de 3 saptamani si nici nu mi-a fost avansat un termen de deblocare.

Intrebarea mea ar fi daca faptul ca banca mi-a blocat abuziv contul intruneste elementele constitutive ale vreunei infractiuni si daca da care, sau fapta nu este prevazuta ca fapta penala si bancile ar putea face asta bine-merci la toti clientii?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.