Forum avocaţi > Drept penal

Prescriere dosar penal de inselaciune infaptuita in anul 2008

20-02-2014

Buna seara ,

Va rog o lamurire,am un dosar penal pentru inselaciune infaptuita in 2008,cu primul termen de judecat pe fond in data de 19 februarie 2014,vreau sa stiu daca fapta se prescrie de drept sau care este procedura de prescriere ,mentionez ca n-am fost citata la termenul de judecata,in schimb am citit pe sitelul portaljust ca s-a trimis cauza judecataorului de camera preliminara ,va rog sa-mi spuneti ce inseamna asta si daca e posibil ca dosarul sa se prescrie .

Multumesc
Răspunde
 21-02-2014

chiar daca in noul cod penal pedeapsa penru inselaciune s-a redus fata de momentul savirsirii faptei asa cum afirmati, fapta dvs.nu este prescrisa.
Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la 0744617228 la av. Pralea Lucian
email: lucian_pralea@yahoo.ro
Bucuresti
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.