Forum avocaţi > Drept penal

Înșelăciune și abuz de neîncredere

17-01-2019
Vizitator
Bună ziua,numele meu este Cătălin și am o problema și nu știu ce sa fac. În data de 12 decembrie 2018 am dat unei persoane o suma de bani pentru a-mi aduce o mașină din afara, nu am făcut nimic la mana cu acea persoana și am mers pe încredere. Ne-am întâlnit am discutat i-am dat toți banii care ne înțelesesem și a zis ca vine înapoi în 4-5 zile. Au trecut acele zile și nimic, nici la telefon nu a răspuns în nici un fel nu am dat de el. Am toate conversațiile cu el în telefon, am filmările cu el atunci când ne-am văzut, când numără banii când face o poza la buletinul meu. Pozele cu mașina la care ne-am înțeles pe acea suma de bani am cercetat mai târziu și am găsit-o pe internet aceeași mașina același nr de înmatriculare același nr de km dar bineînțeles la altă suma. Pana la urma a răspuns la telefon și a zis ca avut niște probleme în Germania ca ia luat nemții toți banii și a venit înapoi fără mașina pana în sărbători. Am fost prost și am înțeles, bineînțeles el cheltuise toți banii care i-am dat eu.a zis ca pleacă în data de 4 sa îmi aducă mașina și vine pe data de 7 Iarăși am mers pe încredere ceea ce am greșit iar. Pe data de 10 sun și într-un final răspunde, ca este în Germania dar are niște probleme cu mașina și în 2 zile ajunge și în Olanda sa îmi ia mașina sa am răbdare ca nu o sa ma dezamăgească. Ok zic. După 2 zile am sunat și nimic, nu răspunde la telefon nici pe WhatsApp nimic. Nu mai dau de el. Șeful de post de la politia din zona din care suntem amândoi a zis ca nu se baga pt ca îl cunoaște pe respectivul și nu se baga. Ce pot sa fac? Am avut destul răbdare. Nici pana acum el nu a dat un semn. Ce pot sa fac să-mi recuperez banii?
Răspunde
 17-01-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati o plangere penala impotriva respectivului, in termen de 90 de zile de la comiterea faptei, iar in situatia in care politistul local nu doreste sa va primeasca plangerea, depuneti-o la Parchet.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.