|
01-03-2019 |
 | T.A Vizitator |
| Buna ziua În anul 2017 am fost la un supermarket cu niște rude și am "luat "produse in valoare de 500 de lei,cand sa iesim am fost prinși de paznicii de acolo. Ne-au luat si ne-au dus într-o cameră Au chemat poliția și am recunoscut tot ,am ramas la concluzia sa ne impacam,de acolo ne-au dus la secția de poliție unde am dat declarații urmând ca a doua zi sa ducem banii pe produse ,i-am dus si am ramas sa asteptam În 26 02 2019 am primit citatie sa ne prezentăm în 04 03 2019 la secția de poliție Mie foarte frica ce o sa se întâmple, fiind la prima abatere,o sa ne trimita in judecata?O sa ne trebuiască avocat? Am și bonul cu care am plătit prejudiciul Vă mulțumesc!!! | |
|
|
|
03-03-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Pentru savarsirea infractiunii de furt, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda. Faptul ca ati achitat prejudiciu reprezinta un avantaj pentru dvs., in sensul ca puteti incerca o impacare cu partea vatamata, deoarece in cazul acestei infractiuni impacarea partilor inlatura raspunderea penala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-03-2019 |
 | T.A Vizitator |
| Mulțumesc pentru răspuns Astăzi ne-am prezentat la secția de poliție și ni s-au luat din nou declarații După ce am plătit ce am sustras din magazin ,reprezentanții magazinului au spus ca nu au nici o pretentie de la noi dar plângerea nu și-au retrs-o și nu stiu cum am putea sa ne impacam Ar trebui să mergem la magazin sa ii rugăm frumos sa ne ierte sau nu știu cum să procedăm și nu stiu ce decizie o sa ia dl procuror o sa ne de-a amenda sau ne trimite in tribunal fiind la prima abatere. Multumesc mult | |
|
|
|
06-03-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mergeti la reprezentantii firmei si incercati o rezolvare amiabila, in sensul retragerii plangerii penale. In caz contrar, puteti solicita incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale sau asteptati ca procurorul sa intoceasca Rechizitoriul si sa fiti judecat in instanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-03-2019 |
 | T.A Vizitator |
| Dacă solicit încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției o sa se termine mai repede urmărirea penală? A fi judecat in instanta inseamna să mă prezint la tribunal? Mi-e foarte frica ce poate sa mi se întâmple? Multumesc!!! | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | Madn Vizitator |
| T.A a scris pe 07-03-2019: Dacă solicit încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției o sa se termine mai repede urmărirea penală? A fi judecat in instanta inseamna să mă prezint la tribunal? Mi-e foarte frica ce poate sa mi se întâmple? Multumesc!!! Ideea e ca dvs vreti sa nu ajungeti sa fiti condamnat pentru infractiunea de furt. Daca incheiati un acord de recunoastere a vinovatiei inseamna ca va recunoasteti practic vinovatia si veti accepta pedeapsa propusa si termenii stabiliti de procuror. Pe dvs. va intereseaza ca firma sa isi retraga plangerea penala ca urmare a acoperirii prejudiciului. | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | Alberto Vizitator |
| daca nu ai nici 1 dosar penal, si nu ai mai avut niciodata legatura cu justitia, penala, iti vei lua cu suspendare, mai mult ca sigur, chiar daca vor fi de acord sa o rezolvati, pe cale amiabila chiar daca nu..dar mai bine ar fi sa o rezolvati pe cale amiabila, si sa achitati prejudiciul, pentru ca este, o sansa in plus ! | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | Madn Vizitator |
| Alberto a scris pe 07-03-2019: daca nu ai nici 1 dosar penal, si nu ai mai avut niciodata legatura cu justitia, penala, iti vei lua cu suspendare, mai mult ca sigur, chiar daca vor fi de acord sa o rezolvati, pe cale amiabila chiar daca nu..dar mai bine ar fi sa o rezolvati pe cale amiabila, si sa achitati prejudiciul, pentru ca este, o sansa in plus ! Este complet fals ceea ce spuneti. Nu este o regula ca daca esti la prima abatere vei lua cu suspendare. Cum ar fi sa omori pe cineva cu o drujba la miezul noptii ca asa ai vazut in filmele horror si vrei sa incerci. Iti vei lua cu suspendare ca esti la prima abatere? NU!!! Repet, pedeapsa se stabileste in functie de mai multe criterii precum: vinovatia, gradul de periculozitate al autorului, al faptei in sine etc. conteaza intr-adevar si antecedentele penale, insa intr-o mica masura. | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | T.A Vizitator |
| Nu mai am nici un dosar penal și prejudiciul aste achitat din a doua zi | |
|
|
|
07-03-2019 |
 | T.A Vizitator |
| O sa incerc prin cale amiabilă daca nu fie ce o fi ,mergem înainte | |
|
|
|
08-03-2019 |
 | Madn Vizitator |
| T.A a scris pe 07-03-2019: O sa incerc prin cale amiabilă daca nu fie ce o fi ,mergem înainte Prin amiabil a se intelege ca le recomandati sa renunte la plangerea penala adresata impotriva dvs. Impacarea inlatura raspunderea penala | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |