|
25-03-2019 |
 | Sorin Vizitator |
| Acum 3 ani, Mama mea a murit , Ea avuse atunci o datorie la o firma numite Provident de care stiam, am sunat cam la 1 saptamana dupa ce a murit sa le spun problema si crezand ca trebuie sa platesc restul de datorie ei mi-au spus ca nu trebuie sa fac asa ceva, ca le pare rau si cu asta basta am scapat de ei (nu mai era oricum mult de platit) . Ei bine ma trezesc anul trecut ca primesc un plic pentru mama de la firma Get back recovery cum ca avea o facutra de telekom neachitata (putin probabil deoarece eu impreuna cu ea am reziliat contractul si eu am facut unul nou cu RCS/RDS in 2014).Creezand ca trebuie sa ii sun,sa anunt oameni ca "imi pare rau dar doamna respectiva a murit " acestia au inceput sa ma ameninte "nu ne pasa, sunteti ruda cu doamna sau nu rudele ei trebuie sa plateasca " si etc. Ei bine de 1 an si ceva, tot ma suna (mi-am instalat aplicatie care le inchide/blocheaza apelul direct) imi trimit scrisori acasa cu "Aceasta este ultima sansa " . Ei bine eu acum vreau sa aflu parerea unui avocat, ce se poate intampla ? Adica chiar trebuie sa le platesc lor banii astia ? Pe internet tot vad oameni si oameni care spun sa nu faci lucrul asta. Personal daca chiar e legal ce fac, da frate merg la telekom ..ma interesez de factura si o platesc..e vorba de 250 de lei . As dori sa stiu ce pot face , Va multumesc | |
|
|
|
25-03-2019 |
| Buna ziua, Debitul s-a prescris. Nu au nicio sansa sa obtina bani de la dvs. pe calea unei executari silite. Este optiunea dvs. daca vreti sa platiti. Ei oricum asa fac intotdeauna, in sperata intimidarii si obtinerii banilor. Puteti sa le raspundeti si sa le spuneti ca daca continua cu amenintarile le veti face plangere penala. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
25-03-2019 |
 | Sorin Vizitator |
| Va multumesc pentru raspuns, o sa le raspund si voi incerca sa scap de ei prin vorba buna, cu bun simt deoarece nu vreau sa ajung sa vorbesc ca ei la telefon. | |
|
|
|
26-09-2020 |
 | Galaticcd1978 Vizitator |
| buna ziua, am facut un credit in 2009 la Provident, bani cu care mi-am ajutat fratele in perioada rerspectiva, din care s-au platit aproximativ 3 luni. acum in 2020 am primit o notificare preliminara executarii silite de la B2KAPITAL PORTOFOLIU MANAGEMENT, in care imi transmite sa rezolv totul in 5 zile. Nu dispun de banii respectivi, asa ca nu stiu ce sa fac. Multumesc! | |
|
|
|
26-09-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Daca acel credit a fost luat in 2009 si ati platit doar 3 luni de zile,iar ulterior nu s-a mai efectuat nicio plata, datoria este prescrisa si nu puteti fi obligat sa mai platiti nimic. Termenul de prescriptie de la ultimul leu achitat este de 3 ani. Ca atare, dvs. nu veti da curs niciunei solicitari venite de la recuperator, nu va obsoiti sa le raspundeti la telefoane, nu faceti angajamente de plata,nu platiti nici macar un ban. Asteptati sa fiti dat in judecata [daca veti fi], si abia cand veti primi o hartie sub antentul unui birou de executor judecatoresc veti formula la instanta contestatie, in termen de 15 zile, cand veti invoca - printre altele -si prescriptia. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
26-09-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Galaticcd1978 a scris pe 26-09-2020: buna ziua, am facut un credit in 2009 la Provident, bani cu care mi-am ajutat fratele in perioada rerspectiva, din care s-au platit aproximativ 3 luni. acum in 2020 am primit o notificare preliminara executarii silite de la B2KAPITAL PORTOFOLIU MANAGEMENT, in care imi transmite sa rezolv totul in 5 zile. Nu dispun de banii respectivi, asa ca nu stiu ce sa fac. Multumesc! Asteptati sa fie pusa in executare creanta, apoi formulati contestatie la executare, in care va trebui sa invocati prescriptia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-10-2020 |
 | George Vizitator |
| Buna ziua am primit o comndamnare cu supraveghere acum 2 săptămâni am primit hotărâre prin posta eri trebuie să mă duc sa o legalizez sau este legalizata ? | |
|
|
|
07-10-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Ati primit hotararea integrala sau doar minuta? Daca ati primit doar minuta, de acum curge termenul de apel, atat ptr.dvs, cat si pentru parchet. Se legalizeaza doar hotararea definitiva. Verificati pe portal daca parchetul a facut apel. Daca nu va descurcati, sunati la arhiva instantei. Numarul de telefon il gasiti pe portalul instantelor. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
07-10-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| George a scris pe 07-10-2020: Buna ziua am primit o comndamnare cu supraveghere acum 2 săptămâni am primit hotărâre prin posta eri trebuie să mă duc sa o legalizez sau este legalizata ? Daca ati primit hotararea pe fondul cauzei, asteptati sa se implineasca termenul de apel, iar in situatia in care Parchetul nu promoveaza calea de atac si hotararea ramane definitiva, o puteti legaliza la registratura instantei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |