Forum avocaţi > Drept penal

Cum scap daca sunt prins beat la volan

03-03-2014
Vizitator
In seara de 1-03-2014 am fost surprins de un echipaj de politie conducand sub influenta bauturilor alcolice la testare cu etilotestul a aratat 0,46 m-am conformat politiei si am fost si am dat proba de sange,si m-am ales cu permisul suspendat ...acum nustiu ce sa fac si cu ce sa incep astept ceva sfaturi concrete si detaliate la ce sa ma astept
Răspunde
 03-03-2014

Important este acum cat va iesi alcoolemia la testul de sange.Puteti cere si o recalculare alcoolemiei daca nu va va fi favorabil rezultatul.este bine sa consultati un avocat care va poate redacta orice cerere
si va poate indruma.
A.v Pralea Lucian
Răspunde
 03-03-2014
Vizitator
Se spune ca valorile de la etilotest de obicei ies duble in caz c iese peste0,80 ...la ce sa ma astept si care ar fi consecintele dupa noul cod rutier ,,,politisti ziceau cv ca e mai bland noul cod ,dar ca nus un masura sa imi spuna care e ala ..lipsa de informare .....deci primul pas ma duc sa platesc analizele si ele ies peste0,80 care sunt urmatori pasi?
Răspunde
 06-03-2014
Vizitator
Posibil sa va faca dosar penal si daca e la prima abatere in cele mai multe cazuri e inlocuitea pedepsei inchisori cu suspendarea dar cel mai bine consultati un avocat, cunosc un caz similar dar persoana respectiva avea peste 0,80 alcoolemie instanta dandu-i 2 ani si 6 luni cu suspendare si binenteles fara drept de mai a conduce pe durata suspendari
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.