Forum avocaţi > Drept penal

Telefon furat în tren

17-08-2019
Vizitator
Bună ziua! Mi s-a furat telefonul mobil din tren cu o suma de bani în valoare de 300 de euro pe care o aveam în husa telefonului și as dori sa stiu daca politia ar putea face ceva în acest caz.
Situația sta în felul următor: Am rămas fără baterie. Toate prizele ocupate. În spatele meu se afla un domn în vârstă, un cuplu însoțit de o fata (acea fata fiind prietena lor) m am dus și am întrebat politicos dacă mi pot lăsa telefonul la încărcat pentru ca toate prizele sunt ocupate. Toate bune telefonul a rămas la încărcat. Surpriza a venit după ce au coborât, la aproximativ 5 minute după ce au coborât m am dus sa mi iau telefonul. Telefonul dispăruse. Domnul acela se uita dezorientat.
Având în vedere ca sunt câteva detalii care probabil pot ajuta la identificarea persoanelor, mai puțin numele acestora. Detalii cum ar fi: Gara de unde s-au urcat, gara unde au coborât, vârste cuprinse între 20-25 ani, posibil studenți, hainele cu care erau îmbrăcați, însoțiți de un cățel.
Întrebarea mea este urmatoarea: se pot identifica persoane pe baza camerelor de supraveghere din gara? Având în vedere ca eu le pot oferi aceste detalii?
Răspunde
 17-08-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati o plangere penala in acest sens, indicand toate detaliile pe care le cunosteti despre fapta si despre persoanele pe care le considerati vinovate de comiterea infractiunii de furt.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-08-2019
Vizitator
Va mulțumesc pentru răspuns!
Dar întrebarea este dacă se pot identifica persoane pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere și atât, pentru ca alte modalități de a identifica persoanele în cazul de fata nu cred ca exista.
Răspunde
 17-08-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Da, se pot folosi inregistrarile CFR.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.