Forum avocaţi > Drept penal

Cazier judiciar un raspuns

29-09-2019
Vizitator
Buna seara un mic ajutor din partea dvs va rog.

Condamna la 2 ani inchisoare CF. Art91 NCP suspenda executarea pedepsei sub supraveghere - Termen de incercare 2 ani pentru savarsirea faptei prev de art 5 NCP, art 233 NCP cu aplic ped accesorie prev de art 65 NCP , art 66 alin 1 lit a NCP , art 66 alin 1 lit b NCP si interdictia drepturilor prev de art 66 alin 1 litera a NCP pe o perioada de 1 ani . Dispusa prin S.P din 03/11/2014 .
Dosar ... Judecatoria brasov def prin NEAPELARE la 24/11/2014

Aceasta pedeapsa am primit-o in 2014 , si sa terminat in 2016. Stiam ca dupa ce se termina perioada de 2 ani mai stau inca 3 ani pentru a se sterge cazierul judiciar ( nu mai am nici-o fapta pe rol , acesta a fost singurul meu dosar penal care am sa il regret toata viata ). Intrebarea mea la dvs este : Cand ma pot reabilita?? dupa calculul meu ar trebui acum in noiembrie sau ma insel eu? Nu ma pot angaja nicaieri numa eu stiu cate am tras cu cazierul asta ... va rog din suflet sa imi dati un raspuns , multumesc celor ce imi va raspunde
Răspunde
 29-09-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
In cazul dvs, vorbim despre reabilitare de drept, fiind suspendare sub supraveghere, cf.165 NCP.
Conform art.528 NC proc.penala, la împlinirea termenului de 3 ani prevăzut la art. 165 din Codul penal, dacă persoana condamnată nu a mai săvârşit o altă infracţiune, autoritatea care ţine evidenţa cazierului judiciar va şterge din oficiu menţiunile privind pedeapsa aplicată condamnatului.
Deci, dvs. nu trebuie sa faceti nimic. Incepand cu 24 nov.2019 cazierul judiciar va fi sters din oficiu.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-09-2019
Vizitator
Serios?? Iuhhuu ...cei care vor sa faca o fapta de natura penala...va rog sa va ganditi de 3 ori inainte de 10 ori daca e cazul... nu veti avea o viata buna cu cazierul patat !!! E ceea mai mare durere sa ai cazier si sa nu te angajeze nimeni ..am 24 de ani ..cand sa intamplat treaba asta eram inca copil si asa zis prietenii m-au dus la ruină... mergeam la interviu si o luam inainte ce documente sunt necesare angajarii.. sau trimiteam sms prin care explicam treaba cu cazierul si pe urma nici nu mai raspundea...abia astept sa vina ziua in care cazierul meu sa fie curat.. multumesc doamna avocat pentru raspuns dumnezeu sa va dea sanatate
Răspunde
 30-09-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Totuşi, după împlinirea termenului cereţi un cazier şi verificaţi dacă mai apare fapta pentru care aţi fost condamnat.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-10-2019
Vizitator
Pai despre asta e vorba.. ca nu stiu daca acum in noiembrie 2019 se va reabilita cazierul
Răspunde
 01-10-2019

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
V-am raspuns la intrebare. Colegul meu va sugera in plus ca, dupa data implinirii termenului, sa cereti un cazier ca sa vedeti daca autoritatile si-au facut treaba la timp, asa cum prevede legea. Daca au uitat ori au intarziat, cererea dvs. de cazier le va atrage atentia si vor proceda atunci la stergere.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-10-2019
Vizitator
Aa , am inteles acum . Multumesc mult de ajutor si va doresc o zi buna !!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.