|
27-12-2019 |
 | Renata
|
| Buna ziua! Acum un an de zile am inceput colaborarea cu o doamna..îmi aducea niște bijuterii apoi eu i le dădeam unei cunoștințe sa le vadă ea știe unde la un moment dat au apărut probleme la gramaj..... diferența mare.. Aceasta cunoștința s-a supărat și mi-a adus toate bijuteriile înapoi...cerandu'mi evident bani pe ce plătise..am anunțat persoana căreia îi aparțineau sa vina să își ia bunul a refuzat spunând că ea vrea banii nu bijuteriile..și presandu'ma anii dau bani m-am rugat ceva timp sa vina sa le ia a refuzat nu a vrut cerându'mi bani ba chiar dublând suma... Cunoștința ai ea aștepta bani înapoi de la doamna..acum eu când am văzut că nu rezolv nimic am băgat bijuteriile la.amanet și i-am dat bani cunoștinței pe ce plătise și c a rămas doamnei cu bijuteriile..ramanand o diferență pe care i-am spus că îi dau lunar în rate cat pot..dar suma rămasă nu ce suma dublase ea.. Doamna cu bijuteriile nu s-au mulțumit cu ce îi dădeam lunar vroia tot odată și suma dublată.....a apelat la niste cămătari..sa vina sa recupereze toată suma odată ..dublată..deși eu îi dădeam.lunar ..ia trimis pe acestia s îmi terorizeze soțul fam..și s ne suna că dacă nu facem rost de bani ne bate in fiecare zi... Soțul a depus plângere la poliție...m-au chemat și pe.mine le-am.spus care este cauza de ce ne amenință acești domni...poliția acum mă pune sa aduc cunoștința care între timp.a plecat din țară și nu dau nici cum de ea... Eu am.explicat tot le-am.sp cat mai am sa ii dau am spus că banii dau dar în rate....cei de la poliție ne spun că ne vor mai caută agresa aceștia...deci în concluzie nu se poate face nimic...daca nu o găsesc pe cunoștința plecata din tara..... Vreau un sfat..vreau sa vorbesc cu un avocat..a mai fost cineva in cauza..va rog sunt disperată Vreau un răspuns urgent va rog | |
|
|
|
27-12-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Faptul ca ati sesizat organele de politie este un lucru bun si ar trebui sa le furnizati toate detaliile pe care le cunoasteti pentru solutionarea spetei. Daca nu cunoasteti actualul domiciliu al cunostintei care s-a mutat din tara, precizati datele personale ale acesteia (nume, vechea adresa etc), pentru ca organele de cercetare sa o poata localiza. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-12-2019 |
| Organele de poliție trebuie să facă toate demersurile necesare în vederea audierii persoanei învinuite. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
27-12-2019 |
 | Renata
|
| Sigur am specificat numele cunoștinței tot ce știam de ea...inclusiv legaturile...mai multe detalii nu știu..acum nu îi înțeleg pe ei de ce nu pot lua masuri fara această cunoștința pe care zici că a înghițiți pământul..daca eu le-am spus că mi-a adus totul înapoi...deci cred că asta nu ar fi un impediment..in a mă.apara...pw mine și familia mea. Până la urmă soțul a făcut plângere pentru amenințate și șantaj.. agresiune..nu înțeleg de ce ei tot se leagă de cunoștinta ..și nu fac nimic desi acei oameni mai au plângeri.. Avem inclusiv apeluri înregistrate când acei oamenii îl amenitabpw soț..camere unde s-au filmat când am fost opriți de ei în trafic... Mie îmi este frica pentru.familia mea..am copil eu nu mai ies din casa suntem.diaperati | |
|
|
|
28-12-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In situatia in care amenintarile au continuat si dupa sesizarea organelor de politie, solicitati sa vi se ia un supliment de declaratie in care sa precizati acest fapt si sesizati organele de politie ori de cate ori sunteti victima unei infractiuni. De asemenea, formulati o cerere catre procurorul de caz, prin care solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-12-2019 |
 | Renata
|
| Va mulțumesc frumos.. organele știu că a fost soțul amenințat sunt ascultate telefoanele..dar...nu le pot face nimic..spun și că dacă nu găsesc eu cunoștința acolo este blocajul. .deci vreau s cred că ei nu pot lua masuri deci trebuie întâi s ne bata apoi sa se vadă că într-adevăr suntem în pericol... Dumneavoastră credeți că ar trebui sa îmi pun un avocat sa merg mai departe? Va mulțumesc pentru tot | |
|
|
|
28-12-2019 |
| Este la latitudinea dvs daca va angajati sau nu un avocat, insa trebuie sa sesizati organele de politie ori de cate ori sunteti amenintata de catre acele persoane. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-12-2019 |
 | Renata
|
| Da sigur că le voi anunța..dar în cazul în care amenințările sunt repetate eu anunț poliția iar ei nu iau nici o măsură și acești oameni ne terorizează in continuare ce este de făcut unde trebuie sa merg va mulțumesc și îmi cer scuze că va zapacesc dar pur și simplu îmi este teamă pentru viața mea și a familiei mele | |
|
|
|
28-12-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Din pacate, doamna, politia este cea care trebuie sa va asigure linistea si securitatea. Reveniti la anchetatori si cereti organului de urmărire penală sa va aduca la cunoştinţă măsurile de protecţie care pot fi luate de catre ei fata de dvs. ca persoana vatamata. De exemplu, a) supravegherea şi paza locuinţei martorului sau asigurarea unei locuinţe temporare; b) însoţirea şi asigurarea protecţiei martorului sau a membrilor de familie ai acestuia în cursul deplasărilor; c) protecţia datelor de identitate, prin acordarea unui pseudonim cu care martorul va semna declaraţia sa; d) audierea martorului fără ca acesta să fie prezent, prin intermediul mijloacelor audiovideo de transmitere, cu vocea şi imaginea distorsionate, atunci când celelalte măsuri nu sunt suficiente. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
28-12-2019 |
 | Renata
|
| Va mulțumesc din suflet pentru răspunsuri... Da din păcate..trăim în țară care trăim..mai multe nu vreau sa comentez... | |
|
|
|
31-12-2019 |
 | Renata
|
| Referitor la ce îmi spuneați dumneavoastră că organele trebui s mă păzească ... Da organele mă anchetează pe mine că de ce nu le aduc persoana plecată afara...că va spun sincer că nu dau de ea... Și că dacă nu este așa daca eu am luat bani de la cămătari și nu este vorba de aur... Eu sincer nu am avut treabă în viața mea cu așa ceva ...și că ei nu vad de ce l-au amenintat și pe soțul meu.sotul a mers la poliție sa depună plângere că ne amenință niște oameni care nu am avut treabă cu ei..și acum...eu mă anchetează pe mn.. Deci în concluzie infractorii ne pot face orice D ne omoare..că ei nu vad legătură..și că eu mint.. Eu l-am spus adevărul . Și ei că eu mint... E clar | |
|
|
|
31-12-2019 |
 | Renata
|
| Vreau și eu s imi spuna cineva să mă lămurească. Daca doamna este îndreptată da pună cămătari să mă amenințe..șantajeze și așa mai departe... Vreau d știu și eu ce am de făcut... Clar că nu mai pot | |
|
|
|
02-01-2020 |
| Organele de urmarire penala au obligatia sa cerceteze fapta, iar dansii considera relevanta audierea acelei persoane. Daca si dvs sunteti amenintata, formulati o plangere penala in acest sens, iar de fiecare data cand sunteti abordata de acele pesoane si va simtiti in pericol, apelati serviciul 112 si depuneti plangere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-01-2020 |
 | Renata
|
| Va mulțumesc!înțeleg dar nu dau nici cum de acea cunoștința plecata afara parca a intrat în pământ...ce pot s fac?in acest caz daca nu o găsesc | |
|
|
|
03-01-2020 |
| Dvs furnizati toate informatiile pe care le detineti, urmand ca politia sa o identifice. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |