Forum avocaţi > Drept penal

Conducere sub influenta alcoolului.

06-01-2020
Vizitator
Buna ziua !
Numele meu este Gabriel ! Am 24 ani si asa cum scrie in titlu , am condus sub influenta alcooluilui .
Am fost oprit de un echipaj de politie in data de 23.10.2019 iar in aerul respirat mi a iesit 0,43 mg .
Am fost la analize de sange si nici pana acum nu am aflat rezultatele .
Cum pot afla rezultul analizelor si ce este de facut.?
Multumesc
Răspunde
 06-01-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Luati legatura cu organul de cercetare penala. Daca ati avut 0,43 in aerul respirat, in mod sigur in sange ati avut peste 0,80, ceea ce inseamna dosar penal pentru conducere sub influenta.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2020
Vizitator
Si eu am intrat cu masina in bordura ,a luat foc ,am fost testat si am avut o imbibatie de 0.88,ma intereseaza la ce ma pit astepta, sunt la prima abatere , imi poate spune cineva sigur ce voi pati , ce pot face ca sa scap
Răspunde
 06-01-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Veti fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2020
Vizitator
Va multumesc .com suflet pt raspuns ,daca sunt la prima abatere credeti ca as avea vre-o sansa sa nu intr-u la inchisoare? Imi puteti spune ce trebuie sa fac? Nu am habar de loc despre ce trebuie facut, sunt speriat si nu stiu ce sa fac.
Răspunde
 06-01-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Sunt diverse modalitati de individualizare a pedepsei. In cazul dvs. este improbabil sa primiti pedeapsa cu executare, daca nu au exista pagube ori victime.

Trebuie sa va aratati deschis, sa va prezentati ori de cate ori veti fi chemat, sa recunoasteti fapta si puteti solicita in scris procurorului incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.

Puteti obtine amanarea aplicarii pedepsei (adica se stabileste o pedeapsa, dar nu se aplica, cu un termen de supraveghere) ori suspendarea executarii sub supraveghere.

In nici intr-un caz sa nu va dea prin cap sa va urcati la volan fara permis; de asemenea, aveti grija de conduita dvs. in general, sa nu fiti agatat cu vreo alta fapta care sa fie considerate infractiune (nu va bateti, nu va certati in public, nu va dati masina vreunei persoane care nu are permis, nu va drogati etc)

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Munteanu Gabriel a scris pe 06-01-2020:
Buna ziua !
Numele meu este Gabriel ! Am 24 ani si asa cum scrie in titlu , am condus sub influenta alcooluilui .
Am fost oprit de un echipaj de politie in data de 23.10.2019 iar in aerul respirat mi a iesit 0,43 mg .
Am fost la analize de sange si nici pana acum nu am aflat rezultatele .
Cum pot afla rezultul analizelor si ce este de facut.?
Multumesc

faceți o cerere pentru determinarea stadiului dosarului penal. puteți să faceți și o cerere de studiu și fotocopiere a dosarului.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Cristian a scris pe 06-01-2020:
Si eu am intrat cu masina in bordura ,a luat foc ,am fost testat si am avut o imbibatie de 0.88,ma intereseaza la ce ma pit astepta, sunt la prima abatere , imi poate spune cineva sigur ce voi pati , ce pot face ca sa scap

Va fi deschis un dosar penal. În clipa de față nu se poate evalua care va fi evoluția dosarului câtă vreme nu este cunoscută valoarea alcoolemiei din sânge.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2020
Vizitator
Sunt o persoana de rand , asta a fost o intamplare nefericita datorira faptului CA am un serviciu ce imi cere dormitul in masina,acesta a fost si motivul pt care am fost nevoit sa coduc,trebuie sa angajez avocat sau o pot rezolva SI fara ?
Răspunde
 06-01-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu este o speta in care asistarea prin avocat sa fie obligatorie, astfel incat angajarea unui avocat este la latitudinea dvs.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-01-2020
Vizitator
Buna seara,daca mi sa intocmit dosar penal pt conducerea sub influenta bauturilor alcolice,imbibatie 0.88 ,cu vatamare corporala,iar presupusa victima a fost gasita la fata locului dar nu in masina "mentionez ca nu are mimic" Persoana respectiva vrea sa mearga insotit de un avocat la sectia de politie sa dea o declaratie ;Cortez(subsemnatul XZ declar ca eu trebuia sa ma intalnesc cu soferul in cauza in acest loc, tin sa mentionez CA in momentul sosirii lui la fata locului fiind orbirt de la lumina farurilor si venind cu viteza am intentionat sa urc pe trotuar si m-am impiedicat la care m-am accidentat la nas,am fost incontient o vreme si m-am trezit la spitat)Ma poate ajuta aceasta declaratie sa pot fi scos de sub urmarirea vatamarii corporale ? Sau imi dauneaza mai mult? Va multumesc anticipat
Răspunde
 08-01-2020
Vizitator
Cristian a scris pe 07-01-2020:
Buna seara,daca mi sa intocmit dosar penal pt conducerea sub influenta bauturilor alcolice,imbibatie 0.88 ,cu vatamare corporala,iar presupusa victima a fost gasita la fata locului dar nu in masina "mentionez ca nu are mimic" Persoana respectiva vrea sa mearga insotit de un avocat la sectia de politie sa dea o declaratie ;Cortez(subsemnatul XZ declar ca eu trebuia sa ma intalnesc cu soferul in cauza in acest loc, tin sa mentionez CA in momentul sosirii lui la fata locului fiind orbirt de la lumina farurilor si venind cu viteza am intentionat sa urc pe trotuar si m-am impiedicat la care m-am accidentat la nas,am fost incontient o vreme si m-am trezit la spitat)Ma poate ajuta aceasta declaratie sa pot fi scos de sub urmarirea vatamarii corporale ? Sau imi dauneaza mai mult? Va multumesc anticipat
Răspunde
 08-01-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cristian a scris pe 07-01-2020:
Situatia expusa este destul de grava, deoarece sunteti cercetat pentru comiterea a doua infractiuni. Indicat ar fi sa spuneti adevarul si sa va construiti o aparare eficienta, pentru a beneficia de o pedeapsa orientata spre minim, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.