|
06-01-2020 |
 | Munteanu Gabriel Vizitator |
| Buna ziua ! Numele meu este Gabriel ! Am 24 ani si asa cum scrie in titlu , am condus sub influenta alcooluilui . Am fost oprit de un echipaj de politie in data de 23.10.2019 iar in aerul respirat mi a iesit 0,43 mg . Am fost la analize de sange si nici pana acum nu am aflat rezultatele . Cum pot afla rezultul analizelor si ce este de facut.? Multumesc | |
|
|
|
06-01-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Luati legatura cu organul de cercetare penala. Daca ati avut 0,43 in aerul respirat, in mod sigur in sange ati avut peste 0,80, ceea ce inseamna dosar penal pentru conducere sub influenta. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
06-01-2020 |
 | Cristian Vizitator |
| Si eu am intrat cu masina in bordura ,a luat foc ,am fost testat si am avut o imbibatie de 0.88,ma intereseaza la ce ma pit astepta, sunt la prima abatere , imi poate spune cineva sigur ce voi pati , ce pot face ca sa scap | |
|
|
|
06-01-2020 |
|
| Veti fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului. Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
06-01-2020 |
 | Cristian Vizitator |
| Va multumesc .com suflet pt raspuns ,daca sunt la prima abatere credeti ca as avea vre-o sansa sa nu intr-u la inchisoare? Imi puteti spune ce trebuie sa fac? Nu am habar de loc despre ce trebuie facut, sunt speriat si nu stiu ce sa fac. | |
|
|
|
06-01-2020 |
|
| Sunt diverse modalitati de individualizare a pedepsei. In cazul dvs. este improbabil sa primiti pedeapsa cu executare, daca nu au exista pagube ori victime. Trebuie sa va aratati deschis, sa va prezentati ori de cate ori veti fi chemat, sa recunoasteti fapta si puteti solicita in scris procurorului incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei. Puteti obtine amanarea aplicarii pedepsei (adica se stabileste o pedeapsa, dar nu se aplica, cu un termen de supraveghere) ori suspendarea executarii sub supraveghere. In nici intr-un caz sa nu va dea prin cap sa va urcati la volan fara permis; de asemenea, aveti grija de conduita dvs. in general, sa nu fiti agatat cu vreo alta fapta care sa fie considerate infractiune (nu va bateti, nu va certati in public, nu va dati masina vreunei persoane care nu are permis, nu va drogati etc) | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
06-01-2020 |
| Munteanu Gabriel a scris pe 06-01-2020: Buna ziua ! Numele meu este Gabriel ! Am 24 ani si asa cum scrie in titlu , am condus sub influenta alcooluilui . Am fost oprit de un echipaj de politie in data de 23.10.2019 iar in aerul respirat mi a iesit 0,43 mg . Am fost la analize de sange si nici pana acum nu am aflat rezultatele . Cum pot afla rezultul analizelor si ce este de facut.? Multumesc faceți o cerere pentru determinarea stadiului dosarului penal. puteți să faceți și o cerere de studiu și fotocopiere a dosarului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
06-01-2020 |
| Cristian a scris pe 06-01-2020: Si eu am intrat cu masina in bordura ,a luat foc ,am fost testat si am avut o imbibatie de 0.88,ma intereseaza la ce ma pit astepta, sunt la prima abatere , imi poate spune cineva sigur ce voi pati , ce pot face ca sa scap Va fi deschis un dosar penal. În clipa de față nu se poate evalua care va fi evoluția dosarului câtă vreme nu este cunoscută valoarea alcoolemiei din sânge. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
06-01-2020 |
 | Cristian Vizitator |
| Sunt o persoana de rand , asta a fost o intamplare nefericita datorira faptului CA am un serviciu ce imi cere dormitul in masina,acesta a fost si motivul pt care am fost nevoit sa coduc,trebuie sa angajez avocat sau o pot rezolva SI fara ? | |
|
|
|
06-01-2020 |
|
| Nu este o speta in care asistarea prin avocat sa fie obligatorie, astfel incat angajarea unui avocat este la latitudinea dvs. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
07-01-2020 |
 | Cristian Vizitator |
| Buna seara,daca mi sa intocmit dosar penal pt conducerea sub influenta bauturilor alcolice,imbibatie 0.88 ,cu vatamare corporala,iar presupusa victima a fost gasita la fata locului dar nu in masina "mentionez ca nu are mimic" Persoana respectiva vrea sa mearga insotit de un avocat la sectia de politie sa dea o declaratie ;Cortez(subsemnatul XZ declar ca eu trebuia sa ma intalnesc cu soferul in cauza in acest loc, tin sa mentionez CA in momentul sosirii lui la fata locului fiind orbirt de la lumina farurilor si venind cu viteza am intentionat sa urc pe trotuar si m-am impiedicat la care m-am accidentat la nas,am fost incontient o vreme si m-am trezit la spitat)Ma poate ajuta aceasta declaratie sa pot fi scos de sub urmarirea vatamarii corporale ? Sau imi dauneaza mai mult? Va multumesc anticipat | |
|
|
|
08-01-2020 |
 | Cristian Vizitator |
| Cristian a scris pe 07-01-2020: Buna seara,daca mi sa intocmit dosar penal pt conducerea sub influenta bauturilor alcolice,imbibatie 0.88 ,cu vatamare corporala,iar presupusa victima a fost gasita la fata locului dar nu in masina "mentionez ca nu are mimic" Persoana respectiva vrea sa mearga insotit de un avocat la sectia de politie sa dea o declaratie ;Cortez(subsemnatul XZ declar ca eu trebuia sa ma intalnesc cu soferul in cauza in acest loc, tin sa mentionez CA in momentul sosirii lui la fata locului fiind orbirt de la lumina farurilor si venind cu viteza am intentionat sa urc pe trotuar si m-am impiedicat la care m-am accidentat la nas,am fost incontient o vreme si m-am trezit la spitat)Ma poate ajuta aceasta declaratie sa pot fi scos de sub urmarirea vatamarii corporale ? Sau imi dauneaza mai mult? Va multumesc anticipat | |
|
|
|
08-01-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cristian a scris pe 07-01-2020: Buna seara,daca mi sa intocmit dosar penal pt conducerea sub influenta bauturilor alcolice,imbibatie 0.88 ,cu vatamare corporala,iar presupusa victima a fost gasita la fata locului dar nu in masina "mentionez ca nu are mimic" Persoana respectiva vrea sa mearga insotit de un avocat la sectia de politie sa dea o declaratie ;Cortez(subsemnatul XZ declar ca eu trebuia sa ma intalnesc cu soferul in cauza in acest loc, tin sa mentionez CA in momentul sosirii lui la fata locului fiind orbirt de la lumina farurilor si venind cu viteza am intentionat sa urc pe trotuar si m-am impiedicat la care m-am accidentat la nas,am fost incontient o vreme si m-am trezit la spitat)Ma poate ajuta aceasta declaratie sa pot fi scos de sub urmarirea vatamarii corporale ? Sau imi dauneaza mai mult? Va multumesc anticipat Situatia expusa este destul de grava, deoarece sunteti cercetat pentru comiterea a doua infractiuni. Indicat ar fi sa spuneti adevarul si sa va construiti o aparare eficienta, pentru a beneficia de o pedeapsa orientata spre minim, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |