Forum avocaţi > Drept penal

Confirmare renunțare urmărire penală

22-01-2020

Am primit in data de 4dec2019 o scrisoare de la prim-procuror in care scria ca trebuie sa achit in termen de 20 de zile 50 de lei,plata cheltuielilor judiciare și ca trebuie sa duc îndată chitanța la grefa Parchetului. Pana astăzi nu l-am primit, pt ca o buna bucata de timp in luna Decembrie nu ai fost cutii poștale pt ca s-a renovat scara. Eu nu am avut decât azi bani sa plătesc întreținerea și restanta din Noiembrie,deci azi mi a înmânat tot ce era pt căsuța mea poștala. Pot sa plătesc mâine? Sau este in zadar,pt ca azi a avut loc procesul. Din păcate,nu am ajuns la timp la judecătorie. Pot merge mâine undeva sa schimb adresa de primire a înștiințării cu cele întâmplate la proces? Nu prea mai ajung la adresa scrisă in buletin. Totodata,pot afla mâine dacă merg la judecătorie ce concluzie s-a tras azi la proces?
Răspunde
 23-01-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Mergeți la arhiva judecătoriei și vedeți ce s-a decis. Probabil că s-a respins cererea de confirmare a renunțării la urmărirea penală. Mergeți și vorbiți cu procurorul și explicați ce s-a întâmplat.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-01-2020

Unde găsesc procurorul ? Este acolo in judecătorie ?
Răspunde
 23-01-2020

Sunt șanse sa îmi confirme cererea de renunțare? E vorba doar de 140 de lei..
Răspunde
 23-01-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Dumitrescu a scris pe 22-01-2020:
Am primit in data de 4dec2019 o scrisoare de la prim-procuror in care scria ca trebuie sa achit in termen de 20 de zile 50 de lei,plata cheltuielilor judiciare și ca trebuie sa duc îndată chitanța la grefa Parchetului. Pana astăzi nu l-am primit, pt ca o buna bucata de timp in luna Decembrie nu ai fost cutii poștale pt ca s-a renovat scara. Eu nu am avut decât azi bani sa plătesc întreținerea și restanta din Noiembrie,deci azi mi a înmânat tot ce era pt căsuța mea poștala. Pot sa plătesc mâine? Sau este in zadar,pt ca azi a avut loc procesul. Din păcate,nu am ajuns la timp la judecătorie. Pot merge mâine undeva sa schimb adresa de primire a înștiințării cu cele întâmplate la proces? Nu prea mai ajung la adresa scrisă in buletin. Totodata,pot afla mâine dacă merg la judecătorie ce concluzie s-a tras azi la proces?

Intrucat stabilirea cheltuielilor judiciare reprezinta un element al ordonantei de renuntare la urmarire penala, achitarea sumei fiind obligatorie pentru inculpate pentru ca ordonanta sa nu fie revocata, indiferent de momentul la care ati primit actul procuratorii (instiintarea de plata) mergeti de urgenta si achitati suma si duceti chitanta la registratura procuraturii care a instrumentat dosarul.
Interesati-va si dvs. la ce adresa functioneaza procuratura/parchetul in orasul dvs. (gasiti si pe google)
Pentru ce s-a intamplat in dosar la judecatorie, accesati portal.just.ro (portalul instantelor), cautati judetul dvs, instanta, selectati sectiunea "dosare" si in bara de cautare, va scrieti numele. Vor apare niste nr. de dosare. Il gasiti pe al dvs si cititi Solutia.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-01-2020

Va rog sa îmi Spuneti dacă pe portal ar trebui sa scrie și sentința, pentru ca nu scrie decât ca a fost aprobată renunțarea la urmărirea penală și încheiere finala(dezinvestește). Ce înseamnă ?
Răspunde
 24-01-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Este scrisa sentinta, insa doar minuta incheierii, adica solutiafinala. Solutia este ca instanta a fost de acord cu solutia data de procuror. Adica, ati scapat.
Respectati cu strictete masurile dispuse de procuror prin ordonanta ca sa nu existe motiv de revocare. Achitati urgent suma.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-01-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dumitrescu a scris pe 23-01-2020:
Va rog sa îmi Spuneti dacă pe portal ar trebui sa scrie și sentința, pentru ca nu scrie decât ca a fost aprobată renunțarea la urmărirea penală și încheiere finala(dezinvestește). Ce înseamnă ?
Instanta a admis propunerea Parchetului, deci nu veti mai fi cercetat pentru fapta comisa. Veti primi solutia prin posta. Daca vi s-a pus in vedere sa achitati cheltuieli de judecata, mergeti si achitati-le, iar ulterior depuneti chitanta la dosar.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.