Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal accident rutier cu alcoolemie de 0.51 la prima recoltare si 0.37 la a doua

15-02-2020

Am avut un accident soldat cu ranirea mea..am fost testat cu aparatul,alcoolemia fiind de 0.36 mentionez ora 21:00
La ora 23:00 am mi s.a facut prima recoltare datorita faptului ca am primit ingrijiri medicale.Primul rezultat fiind 0.51 iar cel de.al doirea 0.37...
Am fost audiat la parchet ca martor si acum ca suspect..
Mentionez ca au cerut recalcularea probelor biologice satorita faptului ca de la oara 21:00 pana la ora 23:00 nu am putut sa mi se ia probe biologice.Am fost instintat ca in urma recalcularii a iesit o alcolemie de 0.84
Lucrand intr.o functie de stat va dati seama ca o sa mi se desfaca contractul de munca
Un sfat va rog din suflet ca simt ca inebunesc...
Chiar daca este prima abatere stiu ca este penal si cu puscarie,procororul mi.a cerut sa recunosc fapta ca el va cere sa claseze dosarul...
Mii de scuze pt deranj!
Un sfat sau o idee va rog!
Răspunde
 15-02-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Ce alte consecinte a mai avut accidentul? A fost implicat si alt autovehicul?
Daca nu au fost alte consecinte, consider ca cel mai bine este sa incheiati acel acord de recunoastere a vinovatieicu procurorul. Procurorul poate propune renuntarea la aplicarea pedepsei, amanarea aplicarii pedepsei (care nu reprezinta solutii de condamnare) si chiar renuntarea la urmarirea penala. Din cele spuse de dvs. mai sus, procurorul se orienteaza spre cele de mai sus.
Deci, va avantajeaza o cooperare.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda penala. In situatia in care solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, puteti beneficia de o pedeapsa orientata spre minim, cu modalitatea de executare pe care o doriti. Totusi ar fi indicat sa solicitati o noua recalculare a alcoolemiei, existand posibilitatea sa obtineti o valoare sub 0,8 g/l alcool pur in sange.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-02-2020
Vizitator
Am facut un acord de recunoastere a vinovatiei si procororul mi.a zis ca inverca sa claseze dosarul...asta in caz ca o sa fie de acord si cei de la Parchetul Timisoara...o sa.mi trimita la servici in cel mai scut timp daca o sa.mi iau un avocat in caz xa nu.l poate clasa...
Mentionez ca accidentul a fost implicat doar cu masina mea...fara alte pagube..
Răspunde
 16-02-2020
Vizitator
Nu mai pot face contestatie la IML pt recalculare pt ca a trecut mult timp decand au cerut ei asta...am fost anuntat zilele trecute ca de aproix. 2 lunii s.a facut aceasta recalcilare...
Ce sanse am sa claseze dosarul?
Daca ma judec pot scapa fara dosar penal(amenda penala...sau suspendare)?
Imi piers locul de munca daca lucrez intr.o institutie de stat?
Va multumesc pt sfaturi
Răspunde
 16-02-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Acordul de recunoastere a vinovatiei nu se poate incheia fara a fi asistat de un avocat. Dvs v-ati recunoscut fapta, astfel ca veti fi trimis in judecata. In calitate de inculpat, aveti dreptul sa propuneti administrarea unor probe. Nu aveti cum sa scapati de acuzatia adusa in sarcina dvs, insa va puteti asigura o aparare eficienta pentru a beneficia de o pedeapsa indreptata spre minimul special. In situatia in care veti obtine o amenda penala, aceasta se va nota in cazierul dvs, iar permisul se va anula.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-02-2020
Vizitator
Deci cu o aparare buna pot obtine doar pedeapsa cu suspendare!
Tinand cont ca am recunoscut fapta procurorul nu poate sa.mi claseze dosarul fara o judecata...
Răspunde
 16-02-2020
Vizitator
Cum pot face contestatie la probele IML?...pt am fi recalculata alcoolemia tinand cont ca este 0.84o?
Răspunde
 16-02-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Formulati o cerere prin care solicitati o noua recalculare a alcoolemiei. Puteti obtine ca modalitate de executare amanarea aplicarii pedepsei, situatie in care, la implinirea termenului de supraveghere, fapta nu se noteaza in cazier si va redobanditi permisul la finalizarea dosarului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-02-2020
Vizitator
Cum pot face aceasta cerere...cui ma adresez?
Dosarul este la parchetul militar si nu pot dovedii ca am facut recalcularea cand ei ai cerut asta...
Răspunde
 16-02-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Formulati o cerere adresata procurorului de caz. De asemenea, puteti formula si o cerere pentru incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, in caz ca valoarea alcoolemiei va fi peste 0,8 g/l alcool pur in sange.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.