In data de 25.03.2020 in jurul orei 11.30, dupa ce m-am intors de la cumparaturi, am fost agresat la usa apartamentului meu, de vecinul Nicolaescu Constantin si de fiul sau Nicolaescu Ovidiu, sub pretextul ca i-am adus oarecare injurii, fapt care nu este adevarat si nu se poate dovedi . Spunandu-i ca nu este adevarat, si ca este un pretext ca sa se ia de mine ( asa cum a mai facut-o si cu alte ocazii ) au inceput sa ma faca nebun si sa ma ameninte. Atunci cand le-am zis sa ma lase in pace ca abereaza, au pus mainile pe mine, m-au impins si au vrut sa ma loveasca, dar m-am ferit. Nicolaescu Ovidiu mi-a bagat mana in fata, m-a strans si zgariat, desi intrase peste mine in casa continuand sa ma imbranceasca pana m-a trecut prin geamul usii care separa holul de camera si care era inchisa. Apoi s-a retras in exteriorul apartamentului meu si tinea de clanta usii sa nu o pot deschide. Am strigat la el sa-mi dea drumul, sa deschida usa, dar tineau mereu de clanta pe exterior. Aceste evenimente le pot proba cu filmarea pe care a facut-o o camera montata in holul din apartamentul meu. Mentionez ca in timpul in care eram blocat in casa, am sunat la 112 solicitand ajutorul politiei si al salvarii, deoarece m-am taiat la cap si la mana stanga in geamurile sparte care cazusera jos. Ulterior vecinii au deschis usa si au inceput cu diverse comentarii si amenintari. Intre timp au ajuns doua organe de politie, carora le-am spus pe scurt cele intamplate, si care si-au aruncat o privire spre interior, vazand geamurile de pe sos. M-au intrebat daca vreau sa fac plangere. Le-am raspuns ca vreau, si m-au dus la politie la Sectia 3 Craiova. Acolo, un domn in civil a iesit afara in fata cladirii politiei si i-a certat pe cei doi politisti de ce m-au dus acolo, deoarece este pandemie si stare de urgenta ! Din acel moment, nu m-a intrebat nimeni, nimic si m-au trimis acasa spunand ca voi fi chemat sa dau declaratie dupa ce trece pandemia de corona virus. Ajuns acasa, am sunat din nou la 112 si am solicitat salvarea. Aceasta a venit, m-au dus la spital unde mi s-a facut un vaccin antititanos, m-au curatat si m-au pansat la ranile provocate. De atunci nu mai am curaj sa deschid usa deoarece sunt predispus altor agresiuni din partea celor doi vecini, Nicolaescu Constantin si Nicolaescu Ovidiu. Intrebare : Unde pot depune aceasta si in cat timp de la producerea evenimentului ? Multumesc ! |
|