Forum avocaţi > Drept penal

Razbunarea fostului

24-03-2014
Vizitator
As avea nevoie de un sfat in legatura cu urmatorul caz:
Am avut o relatie cu un baiat mai mare decat mine,eu fiind minora. Relatia a tinut din noiembrie 2011 pana la inceputul lunii ianuarie a acestui an. Eu am vrut de mult sa termin aceasta relatie,dar am reusit dea bea atunci. Timp de 2 luni a incercat sa dea de mine,eu schimbandu.mi nr de telefon,tot. A aflat ca am inceput o noua relatie,si ca sa se razbune m.a amenintat ca ma umileste postand niste imagini indecente cu mine(facute acum 1 an jumate,eu ştiind ca sunt sterse). A trimis cateva poze la 3 prieteni si ma ameninta ca pe 1 martie le face publice. Eu am fost pe 27 februarie si am depus o plangere impotriva lui,dar politia nu mi.a garantat ca pozele nu vor ajunge pe net. Am vorbit cu unchiul meu si am mers la respectivul acasa pt a sterge pozele. Mentionez ca ne.a lasat in casa fara scandal,fara nimic. Totul a fost de buna voie. Nu cred ca am stat 10 minute. Dupa ce am plecat baiatul a tot luat legatura cu mine ca e dispus sa.mi dea orice pt a.mi retrage plangerea. Eu l.am tot refuzat. Pe 2 martie ne.am intalnit la un local toti 3 pt a întocmi un act precum ca nu mai detine nicio poza si ca imi da de comun acord daune morale(o suma de bani). A 2a zi urma sa mergem sa retrag plangerea si sa prezentam actul. El s.a razgandit in fata politiei,ca nu.mi mai da nimic,eu am fost de acord si ca ne intalnim cand ne cheama la politie,eventual la tribunal. Peste 2 saptamani el face o plangere impotriva mea si a unchiului meu cum ca l.am santajat,ca am intrat fortat in casa,ceea ce nu este adevarat. Eu am prezentat dovezile pe care le am ,respectiv conversatiile prietenilor cu el ,unde ii ameninta,si ma jicneste..sunt prezente si pozele. Vineri mi.a trimis mesaj ca vrea sa.si retraga plangerea daca mi.o retrag si eu. Vreau sa stiu daca as putea avea castig de cauza daca inaintez,si daca ceea ce a facut el este plauzibil.
Răspunde
 24-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Cred de dat un raspuns cert, totul depinde de probele din cele 2 dosare. Este bine ca ai depus prima o astfel de plangere. Daca te cheama sa dai declaratii spui totul cum s-a desfasurat.
Nu cred ca el va rezolva ceva cu plangerea lui, dar organele de politie sunt obligate sa ii dea curs si sa faca ceva cercetari in ele.
Sper sa tragi ceva invataturi din aceste intamplari si sa te feresti pe viitor de astfel de probleme.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.