|
21-05-2020 |
 | Miha Vizitator |
| Buna seara va rog sa ma lamuriti cu o chestie am o executare silta pe auto emisa la data se 30.03.2020 eu am contract de vanzare cumparare pe acest auto din 2018 fiscal este pe noul proprietar doar la poliție este pe mine inca execurorul a zis ca din moment ce sunt eu in act e bunul meu am adus de la servixiul de imatriculari act in care s-au inregistrat mentiuni cu transferul de proprietete..dumnealui nu vrea sub nici o forma sa ridice secbestrul?daca fac contestatie in instanță am vre-o sansa sa castig?menstinez ca am si de la primarie adeverinta de rol ca masina nu e pe mine+fiscal.dar dumnealui sustine ca nu e suficinet ca sau inregistrat in baza de date drpciv demersuri cu transfer de proprietate din 2018...si eu sunt in certifat si asta conteaza | |
|
|
|
21-05-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In momentul in care instrainati un autovehicul, pe langa contractul de vanzare-cumparare, trebuie sa obtineti si radierea fiscala. Formulati contestatie la executare in termenul legal si atasati cererii actele doveditoare ale vanzarii, cat si certificatul de radiere fiscala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-05-2020 |
 | Miha Vizitator |
| Am de la primarie contractul stabilat si tranferat auto din 2018..adeverinta ca auto fiscal nu mai este pe mine plus certificat fiscal iar de la imatriculari document ca s-au inregistrat mentiuni de tranfer ulterior domnul executor a cerut la Drpc o interogare auto si acolo stcrie ca eu sunt proprietar unic ..am depus contestatie si dumnealui a raspuns ca din moment ce eu sunt in certicatul masinii bunul este al meu..cum ma sfatuiti sa fac? | |
|
|
|
21-05-2020 |
 | Miha Vizitator |
| Am de la primarie contractul stampilat si tranferat la impozit cumparatorului auto din 2018..adeverinta ca auto fiscal nu mai este pe mine plus certificat fiscal iar de la imatriculari document ca s-au inregistrat mentiuni de tranfer ulterior domnul executor a cerut la Drpc o interogare auto si acolo stcrie ca eu sunt proprietar unic ..am depus contestatie si dumnealui a raspuns ca din moment ce eu sunt in certicatul masinii bunul este al meu..cum ma sfatuiti sa fac? | |
|
|
|
22-05-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Formulati contestatie la executare in care sa indicati cine este actualul proprietar si depuneti actele justificative. Ulterior, finalizati procedura de instrainare si la politie, ca sa se emita un un certificat de inmatriculare pe noul proprietar. V-as recomanda sa-l instiintati si pe actualul proprietar, ca sa faca si el contestatie. In fond, este culpa lui ca - desi a avut toate actele necesare din partea dvs - nu si-a inscris masina pe numele sau. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
22-05-2020 |
 | Miha Vizitator |
| Nu se poate face transferul la politie deoarece este blocata vanzarea figureaza sechestrat. | |
|
|
|
22-05-2020 |
|
| Da, si de aceea am folosit cuvantul "ulterior". Adica, dupa finalizarea contestatiei. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
22-05-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Miha a scris pe 21-05-2020: Am de la primarie contractul stampilat si tranferat la impozit cumparatorului auto din 2018..adeverinta ca auto fiscal nu mai este pe mine plus certificat fiscal iar de la imatriculari document ca s-au inregistrat mentiuni de tranfer ulterior domnul executor a cerut la Drpc o interogare auto si acolo stcrie ca eu sunt proprietar unic ..am depus contestatie si dumnealui a raspuns ca din moment ce eu sunt in certicatul masinii bunul este al meu..cum ma sfatuiti sa fac? Asa cum v-am precizat anterior, formulati contestatie la executare in termenul legal, atasand toate dovezile pe care le detineti pentru a demonstra faptul ca dvs ati vandut autovehiculul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-05-2020 |
 | Miha Vizitator |
| Luni deoune avocatul contestația. Avocatul mi-a spus ca daca voi castiga eecutorul va trebui sa platesca cheltuielile...credeti ca mai recopar banii cheltuiți? | |
|
|
|
22-05-2020 |
|
| Eu, una, nu ma inteleg nimic din ceea ce ne spuneti. Constestatia nu se face impotriva executorului judecatoresc. Executorii nu sunt niciodata parte in contestatia la executare, care este intre creditor si debitor. Deci, executorul nu are cum sa plateasca cheltuielile de judecata. Doar daca il dati in judecata pentru atragerea raspunderii. Dvs. aveti o datorie catre creditorul x, care a apelat la executorul y si care vrea sa execute bunul pe care l-a gasit pe numele dvs. Incuviintarea de executare a obtinut-o creditorul,prin intermediul executorului. Dvs. contestati acum faptul ca creditorul x nu poate sa isi acopere datoria cu masina altuia. Trebuie sa-i spuneti si actualului proprietar, sa depuna si el contestatie. Altfel, daca pierdeti contestatia si se executa masina, trebuie sa dati banii incasati pe masina inapoi. Daca castigati contestatia la executare, cheltuielile de judecata le achita creditorul dvs. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |