|
08-06-2020 |
 | Cristi Vizitator |
| Buna ziua,acum 3 ani si o luna am furat din Kaufland produse in valoare de 100 lei,am platit prejudiciul,am dat o declaratie si de atunci nu am primit nimic....oare sa fi scapat de raspunderea penala?? Cum as putea sa aflu ceva despre cazul meu??va multumesc!!! | |
|
|
|
08-06-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Solicitati un cazier judiciar. Este gratuit si vi se da pe loc. Daca aveti dosar de cercetare penala, urmarirea penala este notata provizoriu in cazier. Daca nu apare nimic in cazier, inseamna ca nu vi s-a facut dosar la acel moment. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
08-06-2020 |
 | Cristi Vizitator |
| Multumesc pentru raspuns! | |
|
|
|
09-06-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Formulati o cerere la Parchet sau la organul de politie care efectueaza urmarirea penala, pentru a va comunica stadiul cercetarilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-06-2020 |
 | Cristi Vizitator |
| Daca solicit cazier nu pot afla?? | |
|
|
|
09-06-2020 |
|
| Din postarea dvs. anterioara s-a inteles ca ati dat o declaratie si ati platit la Kaufland, nu ca ar fi venit politia si v-a luat o declaratie. Daca s-a facut la acel moment plangere la politie de catre magazin, iar declaratia ati dat-o la politie, evident ca trebuie sa vorbiti cu organul de cercetare. Daca magazinul nu a chemat politia, atunci merge cu cererea de cazier. Data viitoare cand doriti sa aflati ceva, straduiti-va sa oferiti detaliile relevante. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
09-06-2020 |
 | Cristi Vizitator |
| La jandarmerie am dat declaratia nu la politie. Pot afla din cazier daca sunt cercetata.multumesc | |
|
|
|
09-06-2020 |
 | Cristi Vizitator |
| La jandarmerie am dat declaratia nu la politie. Pot afla din cazier daca sunt cercetata.multumesc | |
|
|
|
09-06-2020 |
|
| Da, din cazier aflati daca sunteti cercetata. V-am mai spus acest lucru in primul meu raspuns. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
09-06-2020 |
 | Cristi Vizitator |
| Multumesc pentru raspuns. | |
|
|
|
10-06-2020 |
 | Cristi Vizitator |
| Buna,in cazier nu apare nimic Sa fac si cererea la politie sau la parchet ...daca eram cercetat aparea oricum in cazier?? Multumesc si scuze.. | |
|
|
|
10-06-2020 |
|
| Nu mai cercetati nimic, nicaieri. Daca nu apare in cazier URMARIREA PENALA, inseamna ca nu sunteti urmarit penal ptr ca nu s-a facut plangere impotriva dvs. Gata. Inchid subiectul . | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
10-06-2020 |
 | Cristi Vizitator |
| |
|
|
10-06-2020 |
 | Dodel10 Gheorghe
|
| Buna seara doamna avocat.Este valabil si pentru infractiuniile rutiere?pot solicita un cazier sa vad daca mi-au facut dosar penal?au trecut 3 luni si jumatate si nu stiu nimic de dosar si permisul nu este suspendat. | |
|
|
|
10-06-2020 |
|
| Pentru orice tip de infractiune, deci inclusiv cele rutiere. " În evidenţa cazierului judiciar organizată la unităţile de poliţie prevăzute la art. 6 şi 7 se notează în mod provizoriu, până la soluţionarea definitivă a cauzei, când se şterg din evidenţă date privind persoanele fizice sau persoanele juridice faţă de care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale sau faţă de care a fost luată una dintre măsurile preventive prevăzute de Codul de procedură penală." Art. 7 - (1) La inspectoratele de poliţie judeţene şi la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti este organizat şi funcţionează cazierul judiciar local, în care se ţin evidenţa persoanelor fizice născute în raza administrativ-teritorială a judeţului, respectiv a municipiului Bucureşti, precum şi evidenţa persoanelor juridice care au sediul social pe raza administrativ-teritorială a judeţului, respectiv a municipiului Bucureşti. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-06-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dodel10 a scris pe 10-06-2020: Buna seara doamna avocat.Este valabil si pentru infractiuniile rutiere?pot solicita un cazier sa vad daca mi-au facut dosar penal?au trecut 3 luni si jumatate si nu stiu nimic de dosar si permisul nu este suspendat. Daca nu s-a pus in miscare actiunea penala si momentan aveti calitatea de martor, fapta nu va aparea in Fisa de cazier judiciar. Sfatul meu este sa formulati o cerere fie la Parchet, fie la organul de politie care efectueaza urmarirea penala, prin care sa vi se comunice daca sunteti cercetat intr-o cauza penala, stadiul dosarului, cat si numarul lucrarii penale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |