Forum avocaţi > Drept penal

Furt

08-06-2020
Vizitator
Buna ziua,acum 3 ani si o luna am furat din Kaufland produse in valoare de 100 lei,am platit prejudiciul,am dat o declaratie si de atunci nu am primit nimic....oare sa fi scapat de raspunderea penala?? Cum as putea sa aflu ceva despre cazul meu??va multumesc!!!
Răspunde
 08-06-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Solicitati un cazier judiciar. Este gratuit si vi se da pe loc.
Daca aveti dosar de cercetare penala, urmarirea penala este notata provizoriu in cazier.
Daca nu apare nimic in cazier, inseamna ca nu vi s-a facut dosar la acel moment.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-06-2020
Vizitator
Multumesc pentru raspuns!
Răspunde
 09-06-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati o cerere la Parchet sau la organul de politie care efectueaza urmarirea penala, pentru a va comunica stadiul cercetarilor.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-06-2020
Vizitator
Daca solicit cazier nu pot afla??
Răspunde
 09-06-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Din postarea dvs. anterioara s-a inteles ca ati dat o declaratie si ati platit la Kaufland, nu ca ar fi venit politia si v-a luat o declaratie.
Daca s-a facut la acel moment plangere la politie de catre magazin, iar declaratia ati dat-o la politie, evident ca trebuie sa vorbiti cu organul de cercetare.
Daca magazinul nu a chemat politia, atunci merge cu cererea de cazier.
Data viitoare cand doriti sa aflati ceva, straduiti-va sa oferiti detaliile relevante.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-06-2020
Vizitator
La jandarmerie am dat declaratia nu la politie.
Pot afla din cazier daca sunt cercetata.multumesc
Răspunde
 09-06-2020
Vizitator
La jandarmerie am dat declaratia nu la politie.
Pot afla din cazier daca sunt cercetata.multumesc
Răspunde
 09-06-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Da, din cazier aflati daca sunteti cercetata. V-am mai spus acest lucru in primul meu raspuns.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-06-2020
Vizitator
Multumesc pentru raspuns.
Răspunde
 10-06-2020
Vizitator
Buna,in cazier nu apare nimic
Sa fac si cererea la politie sau la parchet ...daca eram cercetat aparea oricum in cazier??
Multumesc si scuze..
Răspunde
 10-06-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu mai cercetati nimic, nicaieri.
Daca nu apare in cazier URMARIREA PENALA, inseamna ca nu sunteti urmarit penal ptr ca nu s-a facut plangere impotriva dvs.
Gata. Inchid subiectul .

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-06-2020
Vizitator
Multumesc !!!
Răspunde
 10-06-2020
Gheorghe

Buna seara doamna avocat.Este valabil si pentru infractiuniile rutiere?pot solicita un cazier sa vad daca mi-au facut dosar penal?au trecut 3 luni si jumatate si nu stiu nimic de dosar si permisul nu este suspendat.
Răspunde
 10-06-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Pentru orice tip de infractiune, deci inclusiv cele rutiere.

" În evidenţa cazierului judiciar organizată la unităţile de poliţie prevăzute la art. 6 şi 7 se notează în mod provizoriu, până la soluţionarea definitivă a cauzei, când se şterg din evidenţă date privind persoanele fizice sau persoanele juridice faţă de care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale sau faţă de care a fost luată una dintre măsurile preventive prevăzute de Codul de procedură penală."
Art. 7 - (1) La inspectoratele de poliţie judeţene şi la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti este organizat şi funcţionează cazierul judiciar local, în care se ţin evidenţa persoanelor fizice născute în raza administrativ-teritorială a judeţului, respectiv a municipiului Bucureşti, precum şi evidenţa persoanelor juridice care au sediul social pe raza administrativ-teritorială a judeţului, respectiv a municipiului Bucureşti.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-06-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dodel10 a scris pe 10-06-2020:
Buna seara doamna avocat.Este valabil si pentru infractiuniile rutiere?pot solicita un cazier sa vad daca mi-au facut dosar penal?au trecut 3 luni si jumatate si nu stiu nimic de dosar si permisul nu este suspendat.

Daca nu s-a pus in miscare actiunea penala si momentan aveti calitatea de martor, fapta nu va aparea in Fisa de cazier judiciar.

Sfatul meu este sa formulati o cerere fie la Parchet, fie la organul de politie care efectueaza urmarirea penala, prin care sa vi se comunice daca sunteti cercetat intr-o cauza penala, stadiul dosarului, cat si numarul lucrarii penale.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.