Forum avocaţi > Drept penal

Cercetare penala

07-07-2020
Vizitator
Firma la care am fost angajata acum cativa ani, are ceva probleme intr-un dosar de ev. fiscala. Eu nu am fost citata pana acum, dar am aflat de la alti fosti angajati ca ei au fost. Eu acum am un srl, sunt adm si unic asociat , daca prin cel mai negru scenariu voi fi pusa sub cercetare ( desi, nu cred ca ar avea de ce) care sunt repercursiunile care se resfrang asupra societatii mele? Este posibil sa-mi puna poprire pe conturi , daca da, se pune porire pe tot ce este in cont si voi fi in imposibilitate sa-mi platetesc datoriile sau doar pe ce mi s-ar cuveni mie in calitate de asociat ( salariu, dividende)?
Răspunde
 07-07-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca dvs ati fost angajatul acelei firme, in mod normal nu aveti de ce sa fiti tras la raspundere pentru faptele altora.

Sfatul meu este sa nu va faceti probleme, insa in situatia in care veti fi acuzata de savarsirea vreunei infractiuni, la momentul acela veti decide ce aparare sa va construiti, in functie de situatia de fapt si de incadrarea juridica a faptei.

Se poate institui sechestu asigurator pe bunuri, in situatia in care exista un prejudiciu, iar din probele administrate rezulta suspiciunea ca persoana cercetata se face vinovata de comiterea infractiunii dedusa cercetarii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-07-2020
Vizitator
Multumesc! Pe mine ma intresa ca in cazul in care chiar s-ar intampla asa ceva in ce masura va fi afectata societatea mea. Nu as vrea sa raman cu datorii. Se poate pune porire pe contul societatii si sa raman in imposibilitatea de a plati datoriile?
Răspunde
 07-07-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca veti fi acuzata de savarsirea unor infractiuni la vechiul loc de munca, sechestrul se va institui pentru bunurile pe care le detineti in calitate de persoana fizica.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.