Forum avocaţi > Drept penal

Re:Stadiu fond

22-07-2020
Vizitator
Buna ziua sunt chemat la judecătorie pt conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului am fost la procuror am facut acordul de recunoaștere și este posibil ca dosarul să se finalizeze de la prima înfățișare având stadiul fond?
Răspunde
 22-07-2020
Gheorghe

Salut!la ce perioada de la comiterea faptei ai fost chemat la declaratii la politie/parchet?
Răspunde
 22-07-2020
Vizitator
La fix 1 an am fost la procuror iar la o luna dupa ce am fost la procuror mai exact marți m.au chemat la judecătorie
Răspunde
 22-07-2020
Gheorghe

Inteleg...te-a chenat el sau ai fost tu asa?la politie nu ai mai dat declaratii?am si eu un dosar de 5 luni si nu stiu nimic de el.
Răspunde
 22-07-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dan a scris pe 22-07-2020:
Buna ziua sunt chemat la judecătorie pt conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului am fost la procuror am facut acordul de recunoaștere și este posibil ca dosarul să se finalizeze de la prima înfățișare având stadiul fond?

In mod normal da, dosarul ar trebui sa se finalizeze la primul termen.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dodel10 a scris pe 22-07-2020:
Inteleg...te-a chenat el sau ai fost tu asa?la politie nu ai mai dat declaratii?am si eu un dosar de 5 luni si nu stiu nimic de el.

Daca doriti incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, va trebui sa formulati o cerere in acest sens.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-07-2020
Gheorghe

Mai am o intrebare doamna avocat,daca se poate.Dosarul il solutioneaza politistul de la rurala care m-a oprit sau merge la politia rutiera la judeteana?
Răspunde
 23-07-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dodel10 a scris pe 23-07-2020:
Mai am o intrebare doamna avocat,daca se poate.Dosarul il solutioneaza politistul de la rurala care m-a oprit sau merge la politia rutiera la judeteana?

Dosarul se va repartiza catre un lucrator de politie din cadrul Brigazii Rutiere.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-07-2020
Gheorghe

Va multumesc frumos!
Răspunde
 24-07-2020

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dan a scris pe 22-07-2020:

Dacă ați făcut un acord de recunoaștere a vinovăției înseamnă că procurorul a trimis instanței de judecată acordul și a cerut confirmarea lui.
În mod normal, instanța se va pronunța la primul termen de judecată și va confirma sau va infirma acordul de recunoaștere a vinovăției.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.