|
25-08-2020 |
 | DimiBea +-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
|
| Buna ziua, Daca cineva de 17 ani are dosar penal pentru amenintare, se impaca cu victima care isi retrage plangerea, dosarul penal se sterge de la cazier? | Dimi | |
|
|
|
25-08-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Da, amenintarea este o infractiune care se urmareste numai la plangerea prealabila a persoanei vatamanate. Daca persoana vatamata isi retrage plangerea (ATENTIE: retragerea plangerii nu e unul si acelasi lucru cu impacarea)atunci nu se mai poate face urmarirea penala, deci nu va exista dosar penal. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
25-08-2020 |
 | DimiBea Vizitator |
| Dar daca plangerea penală este retrasa, se mai plateste amenda ? | |
|
|
|
25-08-2020 |
|
| Nu se plateste nicio amenda. Amenda s-ar plati daca ar continua sa existe dosar penal. Daca se retrage plangerea, dosar NU mai exista, deci nu exista baza ptr. vreo masura penala. Politia nu va urmareste din oficiu. E ca si cum nu s-a intamplat nimic. Mai clar n-am cum sa explic. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
25-08-2020 |
 | Dimitrov Vizitator |
| Multumesc pentru raspuns, dar cata lipsa de respect fata de mine, si eu am facut o facultate , nu sunt mai prejos fata de dvs. Diferenta dintre noi este ca dvs. vorbind asa nu va respectati! | |
|
|
|
25-08-2020 |
|
| Sincer, sunt surprinsa de comentariul dvs., pe care il consider deplasat, si nu inteleg de unde ati dedus din raspunsul meu lipsa de respect. V-am oferit respectul meu prin simplul fapt ca v-am citit mesajul si v-am oferit un raspuns total gratuit, la o problema care va preocupa, in timpul meu liber, pe un site care nu-mi apartine. Daca insa considerati ca prin remarca "Mai clar n-am cum sa explic" v-am ofensat si ca sunteti indreptatit sa va ofer scuze, atunci, va rog, sa le primiti. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
25-08-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| DimiBea a scris pe 25-08-2020: Buna ziua, Daca cineva de 17 ani are dosar penal pentru amenintare, se impaca cu victima care isi retrage plangerea, dosarul penal se sterge de la cazier? Impacarea partilor inlatura raspunderea penala, astfel ca fapta nu va fi inscrisa in cazier. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-08-2020 |
 | Arnautu Vizitator |
| buna ziua in 2014 fosta sotie a vindut un teren bun comun unui vecin cu chitanta de mina in 2017 cind am aflat am facut demersuri legale individul respectiv vazind ca se impotmoleste a deschis actiune care sa tina loc de act vinzare/cumparare a pirdut la 3 instante fond recurs apel decizie definitiva mi a inscenat dosar penal a primit clasare/fapta nu exista pot deschide actiune /pretentii /chirie conform declaratiei date de el ca foloseste terenul din2014 il pot evacua de pe teren daca nu e dispus sa mi achite contravaloarea a50/100 ce mi se cuvine m a pu te ti ajuta cu deschidere dosar /reprezentare cum iau legatura cu dv multumesc | |
|
|
|
25-08-2020 |
|
| "ma puteti ajuta cu deschidere dosar /reprezentare, cum iau legatura cu dv multumesc" Cautati in site tabloul avocatilor din judetul dvs si selectati avocatul cu care doriti sa lucrati. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
26-08-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Arnautu a scris pe 25-08-2020: buna ziua in 2014 fosta sotie a vindut un teren bun comun unui vecin cu chitanta de mina in 2017 cind am aflat am facut demersuri legale individul respectiv vazind ca se impotmoleste a deschis actiune care sa tina loc de act vinzare/cumparare a pirdut la 3 instante fond recurs apel decizie definitiva mi a inscenat dosar penal a primit clasare/fapta nu exista pot deschide actiune /pretentii /chirie conform declaratiei date de el ca foloseste terenul din2014 il pot evacua de pe teren daca nu e dispus sa mi achite contravaloarea a50/100 ce mi se cuvine m a pu te ti ajuta cu deschidere dosar /reprezentare cum iau legatura cu dv multumesc Nu puteti solicita o chirie, din moment ce nu aveti un contract de inchiriere, insa ii puteti solicita sa elibereze acel teren si de asemenea, puteti solicita o suma de bani pentru lipsa de folosinta a terenului, dar trebuie analizata concret situatia de fapt. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-08-2020 |
 | Arnautu Vizitator |
| buna seara in iunie2017am fost victima a3 indivizi lovire 15zile ingrijiri medicale si probabil violare domiciliu sau implinit 3ani nu am primit raspuns dar pe latura civila /sa deschid dosar civil pe pretentii se mai poateface ceva multumesc | |
|
|
|
28-08-2020 |
| Arnautu a scris pe 27-08-2020: buna seara in iunie2017am fost victima a3 indivizi lovire 15zile ingrijiri medicale si probabil violare domiciliu sau implinit 3ani nu am primit raspuns dar pe latura civila /sa deschid dosar civil pe pretentii se mai poateface ceva multumesc S-a deschis dosar de cercetare penală ? Pe cale civilă nu văd ce șanse aveți, așa că faceți o cerere prin care să vedeți care este stadiul cercetărilor în dosarul penal și insistați în soluționarea dosarului. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
28-08-2020 |
| Arnautu a scris pe 27-08-2020: buna seara in iunie2017am fost victima a3 indivizi lovire 15zile ingrijiri medicale si probabil violare domiciliu sau implinit 3ani nu am primit raspuns dar pe latura civila /sa deschid dosar civil pe pretentii se mai poateface ceva multumesc Va trebui sa formulati o cerere de constituire ca parte civila, in dosarul penal. De asemenea, formulati o cerere la Parchet sau la organul de urmarire penala, prin care solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |