|
09-10-2020 |
 | RADUT Vizitator |
| Buna ziua tuturor, Eu vreau sa stiu ce se intampla cand un avocat nu se prezinta in instanta de judecata isi lasa clientii balta ? Ce risca din punct de vedere profesional ? In contractul semnat specifica in prima linie ´Reprezentare asistare proces ´ Cateva linii mai jos a scris ´Urmarire penala ‘. Contractul semnat de acest avocat de pe langa Baroul din Bucuresti este neclar, are loc de interpretari. In plus acest avocat a dat contul tatalui sau pentru tranfer de onorariu in valoare de 2000€. E normal ca un avocat sa perceapa acest tarif in Romania doar pentru faza de urmarire penala ? Si dupa ce au fost prinsi talharii a cerut sa semnam alt contract la notar daca vrem sa ne mai reprezinte. In total ne cere 10000€. Ma gresesc eu sau acest avocat are preturi mai mari ca in Europa. Va multumesc pentru atentie si timpul acordat ! | |
|
|
|
09-10-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Puteti depune o sesizare la Baroul de care apartine avocatul respective daca avocatul nu si-a indepliit obligatiile profesionale asumate. Si,in acelasi timp, puteti rezilia contractul de asistenta juridica trimitand o notificare scrisa avocatului, urmand sa va fie restituita o parte din onorariu, la cerere, daca serviciile nu au fost deja efectuate. Cu privire la cuantumul onorariului, in masura in care nu sunteti de acord cu el, nu puteti fi obligat sa semnati contractul, incetand colaborarea. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
10-10-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Onorariile percepute variaza in functie de complexitatea spetei si de experienta profesionala a avocatului. In mod normal, daca acea suma de 10.000 euro nu a fost inserata in contract, nu aveti de ce sa o achitati sau sa semnati vreun act aditional. Daca nu mai doriti sa colaborati cu avocatul in cauza, puteti rezilia Contractul de asistenta juridica. De asemenea, puteti formula o sesizare catre Baroul din care face parte acest avocat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-10-2020 |
 | Rådut Vizitator |
| Buna ziua doamna avocat, Va multumesc pentru rapiditatea si claritatea raspunsului dumnneavotra. Ce nu am inteles in acest contract de ce a scris dumnealui ´Reprezentare asistare proces ‘ si trei randuri mai jos ´Urmarire penala ‘. De la faza urmaririi penale acest avocat nu mai doreste sa-si reprezinte clientii. Din punt de vedere juridic in privinta contractelor e normal sa procedeze de aceasta maniera ? Va multumesc inca o data pentru timpul accordat intrebarii mele ! | |
|
|
|
10-10-2020 |
 | Rådut Vizitator |
| Buna ziua doamna avocat, Va multumesc pentru rapiditatea si claritatea raspunsului dumnneavotra. Ce nu am inteles in acest contract de ce a scris dumnealui ´Reprezentare asistare proces ‘ si trei randuri mai jos ´Urmarire penala ‘. De la faza urmaririi penale acest avocat nu mai doreste sa-si reprezinte clientii. Din punt de vedere juridic in privinta contractelor e normal sa procedeze de aceasta maniera ? Va multumesc inca o data pentru timpul accordat intrebarii mele ! | |
|
|
|
10-10-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Procesul penal are patru faze: urmărirea penală, camera preliminară, judecata și punerea în executare a hotărârilor penale de condamnare rămase definitive. Avocatul dvs. s-a angajat sa va asiste doar in faza de urmarire penala a procesului penal. Onorariul achitat a fost doar pentru faza de urmarire penala. In atare conditii, refuzul sau de a va asista in continuare, in celelalte faze ale procesului penal, fara semnarea altui contract este justificata. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-10-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Rådut a scris pe 10-10-2020: Buna ziua doamna avocat, Va multumesc pentru rapiditatea si claritatea raspunsului dumnneavotra. Ce nu am inteles in acest contract de ce a scris dumnealui ´Reprezentare asistare proces ‘ si trei randuri mai jos ´Urmarire penala ‘. De la faza urmaririi penale acest avocat nu mai doreste sa-si reprezinte clientii. Din punt de vedere juridic in privinta contractelor e normal sa procedeze de aceasta maniera ? Va multumesc inca o data pentru timpul accordat intrebarii mele ! Contractul dintre dvs si avocat a fost incheiat pentru o singura etapa procesuala, respectiv urmarirea penala. Daca doriti sa fiti asistat de acest avocat in celelalte etape ( camera preliminara, fond, apel ) va trebui sa incheiati alt Contract de asistenta juridica. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-10-2020 |
 | Radut Vizitator |
| Si ´Reprezentare, asistare, proces ‘ ce inseamna ? 2000€ doar pentu urmarire penala ? Nu e clar acest contract. Si onorariul de 2000€ doar pt urmarire penala ? Am vazut care e onorariul unui avocat pt asistare la un proces penal, acesta depaseste cu mult minimul: Asistare, reprezentare proces, partea vatamata 1000lei +5% onorariul de persoana. Suntem departe de cei 2000€. Va multumesc ! | |
|
|
|
12-10-2020 |
| Fiecare avocat isi stabileste onorariile, in functie de complexitatea spetei si de experienta profesionala, neexistand un plafon maxim. In aceste conditii, onorariul achitat de dvs reprezinta asistenta si reprezentarea juridica in etapa urmaririi penale, conform contractului incheiat. Sfatul meu este ca in viitor sa discutati toate detaliile inainte de a incheia un contract. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |