Forum avocaţi > Drept penal

SPETA PENALA INFORMATIE

13-02-2021
Vizitator
BUNA ZIUA AM DAT NUMELE A2 MARTORI INTRUN DOSAR DE FALS326POLITISTUL MI A CERUT DATELE EXACTE ALE ACELOR PERSOANE EU I AM SPUS CA SE GASESC INTRUN DOSAR CIVIL UNDE AU FOST AUDIATI SI AU FOST CORECTI SI AM DEPUS SI RESPECTIVA DECLARATIE FIINDU MI FAVORABILA DAR POLITISTUL MA OBLIGA CA IN40DEZILE SA DUC DATELE DE IDENTIFICARE FERINDU MA DE G D P R VA INTREB DACA ESTE NORMAL CA EU SA STRING PROBE SAU POLITISTUL ARE OBLIGATIA SA LE STRINGA ASA CUM I LEAM INDICAT IAR DACA NU LE STRINGE POT CERE SA SE FACA CERCETARI DOAR PE INSCRISURILE DEPUSE CARE SUNT FOARTE CONCLUDENTE SI FARA SA MA MAI CHEME LA POST DOAR PENTRU A MA SICANA /TERORIZA SI EVENTUAL SA DEA O SOLUTIE PE CE SE AFLA INSCRIS CA PROBE MULTUMESC
Răspunde
 14-02-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Dvs ce calitate aveti in dosar?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2021
Vizitator
BUNAZIUA AM CALITATE DE PARTE VATAMATA AM DEPUS PLINGERE DENUNT CALOMNIOS EI AU DECIS SA CERCETEZE PE FALS326 MULTUMESC
Răspunde
 15-02-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Din moment ce ati formulat o plangere, este in interesul dvs sa depuneti diligentele necesare pentru dovedirea sustinerilor dvs si pentru aflarea adevarului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-02-2021
Vizitator
Buna ziua
Am fost arestat într-un dosar care vizau mai multe persoane - constituirea unui grup infracțional , înșelăciune ( exista suspiciuni rezonabile )
Au fost mai multe firme vizate printre care și firma unde eram eu
După 6 luni de stat in arest la domiciliu procurorul a emis control judiciar la care am făcut contestație și am câștigat
Ce se poate întâmpla ?
Persoanele care au fost in control judiciar după aproximativ 8 luni sa dat ordonanța ca încetează măsura
Problema este ca nu avem acces la dosar nu știm nimic și suntem expuși unui stres maxim
Va rog sa ma lămuriti ce se poate întâmpla
Răspunde
 17-02-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
In calitate de inculpat aveti acces la dosar. Discutati cu avocatul dvs. ori angajati un avocat local care sa va asigure exercitarea acestui drept.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-02-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ilie a scris pe 16-02-2021:
Buna ziua
Am fost arestat într-un dosar care vizau mai multe persoane - constituirea unui grup infracțional , înșelăciune ( exista suspiciuni rezonabile )
Au fost mai multe firme vizate printre care și firma unde eram eu
După 6 luni de stat in arest la domiciliu procurorul a emis control judiciar la care am făcut contestație și am câștigat
Ce se poate întâmpla ?
Persoanele care au fost in control judiciar după aproximativ 8 luni sa dat ordonanța ca încetează măsura
Problema este ca nu avem acces la dosar nu știm nimic și suntem expuși unui stres maxim
Va rog sa ma lămuriti ce se poate întâmpla

Formulati o cerere la Parchet, prin care solicitati sa vi se permita studierea dosarului, pentru pregatirea apararii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-02-2021
Vizitator
Nu au acceptat cererea Nu se poate studia dosarul
De ce după 6 luni de arest la domiciliu procurorul a vrut sa ne bage in control judiciar dar judecătorul a refuzat iar la cei care au fost in control judiciar după 8 luni sa încetat măsura
Întrebările mele sunt următoarele
Este ok ce se întâmpla sau nu pentru noi ?
Poate sa mai fie cineva condamnat ?
Ce se poate întâmpla in cel mai rău caz ?
Răspunde
 18-02-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
La aceste intrebari va poate raspunde doar persoana care va studia efectiv speta si actele dosarului.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-02-2021

Bucuresti
0746938774
Facebook
Ilie a scris pe 17-02-2021:
Nu au acceptat cererea Nu se poate studia dosarul
De ce după 6 luni de arest la domiciliu procurorul a vrut sa ne bage in control judiciar dar judecătorul a refuzat iar la cei care au fost in control judiciar după 8 luni sa încetat măsura
Întrebările mele sunt următoarele
Este ok ce se întâmpla sau nu pentru noi ?
Poate sa mai fie cineva condamnat ?
Ce se poate întâmpla in cel mai rău caz ?

Din moment ce s-a dispus o masura preventiva, exista indicii ca ati savarsit fapta de care sunteti acuzat.

Chiar daca au incetat masurile preventive sau au fost inlocuite, puteti primi o condamnare, insa decizia apartine judecatorului.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.