Forum avocaţi > Drept penal

Hartuita la telefon

11-04-2014
Vizitator
Buna ziua,
Ma numesc Ana si vreau sa ma ajutati intr-o problema:
In perioada 2011-2012,am corespondat cu cativa cetateni straini pe site de matrimonial strain,cu scopul de a pleca in strainatate la dansii. Precizez ca am primit bani doar pe westernunion,diferite sume mai mici sau mai mari,pentru mine,familie,calatorie etc sumele fiindu-mi trimise de buna voie,fara sa oblig sau sa mint sau sa santajez pe nimeni,banii mi-au fost trimisi de buna voie si cu buna stiinta.
In urma cu 3,4 luni..cred inceputul lui 2014...am fost contactata de cineva din strainatate,un roaman de-al nostru...acesta amenintandu-ma ca o sa ajung la puscarie daca nu inapoiez banii,acesta spargandu-mi emailurile,contul,etc...si imi spune ca nu doar pe mine ma aresteaza politia ci si pe familie,adica pe cel care este abonamentul de internet,dansul gasind numele de pe IP.
Va rog mult de tot sa ma ajutati,chiar ma simt hartuita...precizez ca nu am fost contactata de cineva de la politie in scopul acesta,sa dau declaratii sau altceva,dar amenintata fiind de acel individ va dati seama ca nu imi este tot una...am facut ceva ilegal sau am inselat pe cineva???
Chiar acest ins imi spune ca a dat totul la politie...este posibil ca cineva chiar de la politie sa-mi fure intimitatea mea? Ca femeie..nu mai este voie sa vorbesc cu cine vreau,sa primesc cadouri?
Va multumesc mult pentru raspuns,cu respect ANA Diaconu
Răspunde
 14-04-2014
Vizitator
aici gasesti orice raspuns
https://www.facebook.com/avocatonline.myforum.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.