Forum avocaţi > Drept penal

Am 17 ani si vreau sa plec de acas

19-03-2021

Vreau sa plec de acas.
Am 17 ani si tata e de etnie roma si vrea sa ma casatoreasca si eu am un iubit tot de 17 si as vrea sa ma mut la el.
El sta cu parinti.
Nu ma lasa sa ies din casa,nu ma lasa pe telefon decat pana la 23,plang in fiecare zi si imi vine sa ma sinucid nu ii mai suport, se ia de mine fara sa le fac nimic.
Pot sa plec de acasa fara ca ei sa fie de acord ? si poate politia sa ii faca ceva prietenului meu sau familiei lui daca depun plangere parinti mei ?
Ma poate ajuta Protectia copilului sa nu ma casatoresc si sa ma pot muta la el ?
Răspunde
 19-03-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Faceti de indata o sesizare la Protectia copilului, urmand ca acestia sa dispuna masurile necesare de protectie.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-03-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca sunteti victima unor abuzuri din partea parintilor, puteti formula o plangere penala impotriva acestora, pentru savarsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, fapta prevazuta de art 197 NCP:

"Punerea în primejdie gravă, prin măsuri sau tratamente de orice fel, a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale a minorului, de către părinţi sau de orice persoană în grija căreia se află minorul, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi."

Ulterior puteti fi dusa intr-un centru pentru minori, pana la implinirea varstei majoratului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.