Buna ziua! Încep prin a spune ca nu știu dacă acest caz se încadrează la drept penal, dar as dori sa primesc o îndrumare. Unchiul meu este fermier, acesta a reușit sa strângă pana in prezent peste 600 de animale, doresc sa specific ca acesta nu știe sa scrie sau sa citească. A fost închis timp de un an, pentru ca a fost prins conducând fără permis și de aici începe cazul nostru: Cât a fost închis Soția lui l-a pus sa semneze o procura făcută pe numele fiicei sale. Fiica sa și soțul ei au făcut o societate din care făceau parte unchiul meu, soția sa, fiica soției și soțul fiicei, oile fiind trecute și ele in aceasta societate. Odată ieșit din închisoare, unchiul meu a putut observa ca lipseau bani din contul in care intrau subvențiile, de 4 ani aceștia (fiica și soțul acesteia) transferau din contul unchiului meu in contul lor personal toți banii intrați pentru subvențiile atribuite pt. animale. Unchiul meu a ieșit din aceasta societate, dar oile au rămas acolo, adică nu mai sunt ale lui, sincer, nici eu nu știu ce detalii sa va dau mai exact, pentru ca nici mie nu mi s-a explicat concret. Acesta se judeca acum pentru a-și recupera propriile oi, pentru a recupera banii furați de către soția sa și fiica ei, dar i se spune ca nu are șanse de câștig, in tot acest timp Soția sa vinde animale, ii ia tot laptele, ii ia toți banii, unchiul meu e disperat. Unchiul meu a avut un avocat care a spus ca nu se încadrează in secțiunea de penal, ca se va lungi 5 ani toată acesta situație, astfel unchiul meu a simțit ca vrea sa îl schimbe, acum are alt avocat, care ii spună ca nu mai are nicio Sasna sa își recupereze oile. Unchiului meu i s-au furat banii, a fost pus sa semneze ceva ce el nici nu a putut citi, a rămas fără animale și nu știu cum sa îl ajut. Exista vreo șansa sa recupereze tot ceea ce era a lui? |
|