|
04-06-2021 |
 | Andreeea Vizitator |
| Buna ziua concubinul meu are de executat 5 ani si 444 zile ca cele 444zile este coadă a executat pana acum 1 an si 3 luni zi la zi se poate face ceva ca sa ii reducă din p3deapaa sau sa faca la domiciliu aveam o fetiță împreună nu are cine sa ma ajute deaba ma descurc el era cel care aducea bani in casa,multumesc | |
|
|
|
05-06-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Executarea pedepsei se face in penitenciar. Doar masura preventiva a arestului se poate dispune si la domiciliu. (inainte de condamnare) Daca fetita are mai putin de 1 an, poate face o cerere de intrerupere a executarii pedepsei la instanta de executare. Insa, daca obtine intreruperea, executarea pedepsei se amână doar până la încetarea cauzei care a determinat amânarea (adica, pana fetita face 1 an). Altfel,nu poate decat sa astepte implinirea termenului ptr liberare conditionata. Sa ceara sa munceasca si sa se implice in activitatile din penitenciar. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
05-06-2021 |
 | Andreeea Vizitator |
| Are 5 ani și 4 luni fetița vreau sa ma cununa cu el sa faca redeschiderea dosarului! | |
|
|
|
05-06-2021 |
|
| Va puteti casatori cu partenerul dvs. si cat timp este in penitenciar in executarea pedepsei. Nu inteleg ce vreti sa spuneti prin "sa faca redeschiderea dosarului"? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
05-06-2021 |
 | Andreeea Vizitator |
| Nu mam exprimat corect redeschiderea dosarului nu stiu cum se numeste, pe el nu l scoate la munca ca a fost depistat cu hepatită C si din acest motiv nu vor să l scoată l munca a fost la diverse activități dar la munca nu, cum sa procedeze sa l scoată l munca ce trebuiw sa faca ?multumesc frumos | |
|
|
|
06-06-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Concubinul dvs poate formula o cerere, adresata directorului penitenciarului, pentru a fi scos la munca. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-06-2021 |
 | Andreeea Vizitator |
| A facut si ia spus ca nu Are ce munca sa i dea ca ii trebuie o munca usoara având hepatita C ,este refuzat din toate punctele de vedere numai sa i formuleze un avocat o cerere ca sa fie luat in considerare?multumesc mult | |
|
|
|
07-06-2021 |
|
| Nici cererea semnata de avocat nu-l va ajuta, din pacate. Penitenciarul este obligat sa respecte drepturile in materie de sanatate ale persoanelor private de libertate, conform conventiei europene a drepturilor omului. Punerea lui la munci grele sau indelungate in conditiile in care are hepatita C ar echivala cu un "tratament inuman sau degradant". De aceea, va putea face doar activitati care nu-l obosesc, usoare. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-06-2021 |
 | Andreeea Vizitator |
| Sa respecte regulile ca este bolnav dar sa si administreze medicamentele care trebuie, ca nu ii da nici un tratament el a executat din 5 ani și 444 zile 1 an si 4 luni zi la zi nu se poate face rejudecarea dosarului?ar avea șanse să i dea la domiciliu ?multumesc frumos | |
|
|
|
13-06-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Arestul la domiciliu este o masura preventiva, care se dispune pe perioada in care dosarul este in curs de solutionare. Pedeapsa privativa de libertate dispusa printr-o hotarare ramasa definitiva se executa in penitenciar. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-06-2021 |
 | Andreeea Vizitator |
| Singura variantă sa isi ispaseasca pedeapsa in penintenciar?eu vreau sa angajez un avocat să mă sfătuiască ce e de facut daca ii poate reduce din pedeapsa se poate acest lucru? | |
|
|
|
13-06-2021 |
| Poate fi liberat conditionat dupa executarea fractiei de 2/3 din pedeapsa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-06-2021 |
 | Andreeea Vizitator |
| El are de facut 5 ani si 8 luni plus 444 zile coadă a savarsit pana acum 1 an si 3 luni zi la zi cati ani inseamna 2/3 cum ati spus dvs din pedeapsa,multumesc frumos | |
|
|
|
15-06-2021 |
|
| Eu nu inteleg ce inseamna "5 ani si 8 luni PLUS 444 ZILE COADA". Daca vreti sa-mi explicati, va rog. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
15-06-2021 |
 | Andreeea Vizitator |
| El a mai fost închis si ia rămas coadă 444zile rau va zic ce am inteles si eu si este condamnat acum.la 5 ani și 8 luni dar cand la arestat a zis ca face si cele 444zile de aceea intreb cati ani inseamna 2/3 ca sa iasa conditionat multumesc frumos | |
|
|
|
15-06-2021 |
|
| Cele 444 zile "coada" ar fi deci 1 an, 2 luni si 19 zile. La care s-au adaugat 5 ani si 8 luni. Adica, in total, 6 ani, 10 luni si 19 zile. Deci, 2/3 ar insemna aproximativ 4 ani si 6 luni de executare. Din care ziceti ca a facut 1 an si 3 luni. Ar mai avea de efectuat 3 ani si 3 luni ca sa poata cere liberarea conditionata. V-am facut aici un calcul matematic. Insa NU asa se calculeaza pedepsele in penal pentru ca nu ne-ati dat datele corecte. Trebuie sa ne spuneti ce scrie exact in hotararea judecatoreasca, care este pedeapsa finala. In nici intr-un caz nu scrie asa cum ne-ati spus dvs. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
15-06-2021 |
 | Andreeea Vizitator |
| Scrie 5 ani și 444zile 1 an la făcut zi la zi si de acum încolo face cate 8 luni ,a fost arestat pe data de 14multumesc frumos | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |