|
06-06-2021 |
| Buna ziua ! In data de 13 decembrie 2020 la ora 18 am fost gasit la mine in comuna cu alcolemie de 0.46 alcool in aerul expirat iar in sange 1.38 , pe data de 5 martie am dat ultima declaratie la politie , urmand sa se trimita dosarul la parchet , intrebarile mele ar fi urmatoarele : in cat timp ar trebuie sa ma cheme la parchet pentru a fi audiat ... si care ar fi sansele sa scap cu o amanarea aplicari pedepsei , țin sa precizez ca nu antecedente penale , si nu am produs nici un incident a fost doar un control de rutina !!! | |
|
|
|
06-06-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Din pacate durata urmaririi penale in cazul infractiunilor rutiere difera, insa de regula depaseste un an. Pentru a beneficia de amanarea aplicarii pedepsei ca modalitate de executare, sfatul meu este sa solicitati prin avocatul care va reprezinta incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, in etapa urmaririi penale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-06-2021 |
|
|
06-06-2021 |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 06-06-2021: Din pacate durata urmaririi penale in cazul infractiunilor rutiere difera, insa de regula depaseste un an. Pentru a beneficia de amanarea aplicarii pedepsei ca modalitate de executare, sfatul meu este sa solicitati prin avocatul care va reprezinta incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, in etapa urmaririi penale. ... Si acest acord de recunoastere il pot solicita doar dupa ce sunt audiat la parchet ? | |
|
|
|
06-06-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Se negociaza si se semneaza cu procurorul, deci trebuie sa fiti chemat intai la parchet. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
06-06-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Daniel.Rsd a scris pe 06-06-2021: Av. Bratulescu Adela a scris pe 06-06-2021: Din pacate durata urmaririi penale in cazul infractiunilor rutiere difera, insa de regula depaseste un an. Pentru a beneficia de amanarea aplicarii pedepsei ca modalitate de executare, sfatul meu este sa solicitati prin avocatul care va reprezinta incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, in etapa urmaririi penale. ... Si acest acord de recunoastere il pot solicita doar dupa ce sunt audiat la parchet ? Acordul de recunoastere a vinovatiei il puteti solicita in momentul in care veti dobandi calitatea de inculpat. Nu veti fi audiat la Parchet, ci calitatea procesuala va va fi adusa la cunostinta de catre politistul care efectueaza urmarirea penala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-06-2021 |
| Av.STARJIL M. a scris pe 06-06-2021: Se negociaza si se semneaza cu procurorul, deci trebuie sa fiti chemat intai la parchet. Am inteles , va multumesc frumos ! | |
|
|
|
07-06-2021 |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 06-06-2021: Daniel.Rsd a scris pe 06-06-2021: Av. Bratulescu Adela a scris pe 06-06-2021: Din pacate durata urmaririi penale in cazul infractiunilor rutiere difera, insa de regula depaseste un an. Pentru a beneficia de amanarea aplicarii pedepsei ca modalitate de executare, sfatul meu este sa solicitati prin avocatul care va reprezinta incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, in etapa urmaririi penale. ... Si acest acord de recunoastere il pot solicita doar dupa ce sunt audiat la parchet ? Acordul de recunoastere a vinovatiei il puteti solicita in momentul in care veti dobandi calitatea de inculpat. Nu veti fi audiat la Parchet, ci calitatea procesuala va va fi adusa la cunostinta de catre politistul care efectueaza urmarirea penala. Si asta aproxamativ cand ar trebui sa mi se aduca la constiinta ? | |
|
|
|
07-06-2021 |
|
| Trebuie sa mai aveti rabdare. Nefiind considerate dosare urgente, instrumentarea dureaza mai mult. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
07-06-2021 |
| Av.STARJIL M. a scris pe 07-06-2021: Trebuie sa mai aveti rabdare. Nefiind considerate dosare urgente, instrumentarea dureaza mai mult. Inteleg dar totusi cunosc persoane care au avut probleme similare si s-au rezolvat intr.un termen destul de rezonabil ... | |
|
|
|
08-06-2021 |
|
| Luati-va un avocat care sa se faca vazut si sa incerce sa urgenteze solutionarea. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
08-06-2021 |
| Daniel.Rsd a scris pe 06-06-2021: Av. Bratulescu Adela a scris pe 06-06-2021: Daniel.Rsd a scris pe 06-06-2021: Av. Bratulescu Adela a scris pe 06-06-2021: Din pacate durata urmaririi penale in cazul infractiunilor rutiere difera, insa de regula depaseste un an. Pentru a beneficia de amanarea aplicarii pedepsei ca modalitate de executare, sfatul meu este sa solicitati prin avocatul care va reprezinta incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, in etapa urmaririi penale. ... Si acest acord de recunoastere il pot solicita doar dupa ce sunt audiat la parchet ? Acordul de recunoastere a vinovatiei il puteti solicita in momentul in care veti dobandi calitatea de inculpat. Nu veti fi audiat la Parchet, ci calitatea procesuala va va fi adusa la cunostinta de catre politistul care efectueaza urmarirea penala. Si asta aproxamativ cand ar trebui sa mi se aduca la constiinta ? Asa cum v-am precizat anterior, termenul de solutionare difera, insa sfatul meu este sa va angajati un avocat, pentru a urgenta efectuarea urmaririi penale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-06-2021 |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 08-06-2021: Daniel.Rsd a scris pe 06-06-2021: Av. Bratulescu Adela a scris pe 06-06-2021: Daniel.Rsd a scris pe 06-06-2021: Av. Bratulescu Adela a scris pe 06-06-2021: Din pacate durata urmaririi penale in cazul infractiunilor rutiere difera, insa de regula depaseste un an. Pentru a beneficia de amanarea aplicarii pedepsei ca modalitate de executare, sfatul meu este sa solicitati prin avocatul care va reprezinta incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, in etapa urmaririi penale. ... Si acest acord de recunoastere il pot solicita doar dupa ce sunt audiat la parchet ? Acordul de recunoastere a vinovatiei il puteti solicita in momentul in care veti dobandi calitatea de inculpat. Nu veti fi audiat la Parchet, ci calitatea procesuala va va fi adusa la cunostinta de catre politistul care efectueaza urmarirea penala. Si asta aproxamativ cand ar trebui sa mi se aduca la constiinta ? Asa cum v-am precizat anterior, termenul de solutionare difera, insa sfatul meu este sa va angajati un avocat, pentru a urgenta efectuarea urmaririi penale. Mi-am angajat avocat dar si el mi-a spus ca pana nu imi vine ceva acasa sa fiu chemat la parchet el nu poate face nimic.... | |
|
|
|
09-06-2021 |
| Av.STARJIL M. a scris pe 08-06-2021: Luati-va un avocat care sa se faca vazut si sa incerce sa urgenteze solutionarea. Mi-am angajat avocat dar si el mi-a spus ca pana nu imi vine ceva acasa sa fiu chemat la parchet el nu poate face nimic.... | |
|
|
|
09-06-2021 |
| Avocatul pe care l-ati angajat ar trebui sa se intereseze de stadiul dosarului, in caz contrar urmarirea penala se va finaliza prin rechizitoriu si nu veti mai putea incheia un acord de recunoastere a vinovatiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |