Forum avocaţi > Drept penal

Bilet de eliberare

08-06-2021
Vizitator
Buna ziua,am fost eliberat în anul 2018 din penitenciar,mi-au dat un bilet de eliberare pe care nu-l mai găsesc și de care am nevoie acum pentru a-mi putea depune actele pemtru pașaport,vă rog dacă puteți să-mi spuneți de unde îl pot obține?
Răspunde
 08-06-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Trebuie sa va deplasati la penitenciarul unde ati executat pedeapsa si sa depuneti o cerere ptr. a vi se elibera o copie a biletului.
Daca nu va puteti deplasa personal, trebuie sa angajati un avocat local.
Atentie: nu se elibereaza pe loc. De aceea, dupa depunerea cererii, trebuie sa pastrati legatura cu penitenciarul ptr a fi informat cand sa va prezentati sa-l ridicati.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-06-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Trebuie sa va deplasati la penitenciarul unde ati executat pedeapsa si sa depuneti o cerere ptr. a vi se elibera o copie a biletului.
Daca nu va puteti deplasa personal, trebuie sa angajati un avocat local.
Atentie: nu se elibereaza pe loc. De aceea, dupa depunerea cererii, trebuie sa pastrati legatura cu penitenciarul ptr a fi informat cand sa va prezentati sa-l ridicati.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-06-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati o cerere adresata penitenciarului unde ati executat pedeapsa, prin care solicitati sa vi se elibereze un duplicat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-06-2021
Vizitator
Am depus o cerere către penitenciar azi,credeți că este posibil să pot obtine o copie de la tribunal ,se presupune că ar trebuii să am în dosar o copie după bilet,precizez că am fost informat de cei de la pașapoarte să merg la tribunal și să cer o copie!sau mai pot să încerc la secția de la care aparțin pentru că la eliberare am mers cu biletul la secție,le-am dat lor biletul dar de atunci nu mai știu ce sa intâmplat cu el,cred că este posibil ca si cei de la secție să dețină o copie.
Răspunde
 09-06-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Puteti incerca peste tot; important este sa va rezolvati problema.
La tribunal mergeti la arhiva si depuneti cerere.
Incercati si la politie.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-06-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Banaemil a scris pe 09-06-2021:
Am depus o cerere către penitenciar azi,credeți că este posibil să pot obtine o copie de la tribunal ,se presupune că ar trebuii să am în dosar o copie după bilet,precizez că am fost informat de cei de la pașapoarte să merg la tribunal și să cer o copie!sau mai pot să încerc la secția de la care aparțin pentru că la eliberare am mers cu biletul la secție,le-am dat lor biletul dar de atunci nu mai știu ce sa intâmplat cu el,cred că este posibil ca si cei de la secție să dețină o copie.

Puteti merge la arhiva instantei sa solicitati o copie din dosar sau la sectia de politie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.