Forum avocaţi > Drept penal

Bratara

23-07-2021
Vizitator
Buna ziua concubinul meu este inchis la penintenciarul Margineni, varul lui la Giurgiu amândoi în aceasi fapta diferenta de pedeapsa este de 5 luni ,concubinul meu a mai fost arestat,varu lui lui i sa spus de la penintenciar ca luni ii va face iesirea cu bratara la domiciliu, cum este posibil o dată ce amândoi au aceasi fapta si concubinului meu nu,la varu lui a fost acasă ia măsurat perimetrul, ce pot face in aceasta situatie, ca sa dat legea cu bratara a zis nu stiu despre ce lege este vorba ,multumesc
Răspunde
 23-07-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Legea la care va referiti este 146 din 2021, insa chiar daca pedepsele au fost date pentru aceeasi fapta, situatiile inculpatilor nu pot fi comparate ptr ca se raporteaza la mai multe aspecte, printre care regimul de executare, daca s-a solicitat vreo intrerupere a executarii, daca e vorba de vreo permisiune de iesire din penitenciar, inclusiv daca unul a avut sau nu avocat etc.

Deci, doar un avocat care analizeaza speta persoanei care va intereseaza si a varului va poate spune "cum este posibil".

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-07-2021
Vizitator
Varu lui nu are avocat nu isi permite ,a venit la el la camera a cerut certificatele de naștere a copiilor ca are 4 copii și ia zis ca ii face iesirea din penintenciar vârste copiii-10luni ,2 ani ,3ani si 5 ani și eu cu concubinul meu aveam o fetiță de 6 ani nu inteleg de ce il eliberează
Răspunde
 24-07-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu l-a eliberat.
Din cate inteleg, doar i s-a intrerupt executarea pedepsei inchisorii pentru ca are un copil mai mic de 1 an.
In mod sigur, a facut cerere in acest sens (el sau altcineva in numele sau).
Necunoscand situatia lui exacta, este tot ceea ce pot sa va spun.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.