|
23-07-2021 |
 | Larisa Vizitator |
| Bună ziua.Am și eu o întrebare? După ce am făcut succesiunea după tata rudele tatălui mi-au tăiat accesul la utilități deși sunt și eu mostenitoare împreună cu fratele meu.Acum eu vreau să întreb dacă avesu voie să facă acest lucru și dacă nu ce se poate face?Sunt disperata.Va mulțumesc | |
|
|
|
23-07-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Nu sunt suficient datele pe care le-ati furnizat. Ati mostenit doar o parte dintr-un imobil? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
24-07-2021 |
 | Dudaulori@yahoo.com
|
| Buna ziua. Ma numesc Liviu N. Am fost adoptat in anul 1986 la varsta de 10ani, totul a fost frumos, ma u crescut ma u educat, acum am familia mea, sunt la casa mea, iar parinti mei adoptivi ma u anuntat ca vor sa vanda casa sa se mite in alt oras. Mentionez ca pana in momentul de fata am fost in relatii foarte bune, ne vizitam ne sunam , nu ia m suparat,nu mi am permis sa le vorbesc urat niciodata. Acum mi au spus , daca nu vreau sa ma , mut cu familia sa locuiesc impreuna cu ei , ei vand tot si se muta, si mai mi au spus sa gasesc in alra parre sa fac C.I. Intrebarea mea catre dumneavoastra este urmatoarea : Ma pot ( desfia ) ca sa nu am niciun drept ? Iar eu raman fara nume , ce pot face mai deoarte, parinti biologici nu mai traiesc, unde ma pot duce pentru ami face o indentitate, un nume. Va multumesc respectuos ! | |
|
|
|
24-07-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Adoptatorul are faţă de copilul adoptat drepturile şi îndatoririle părintelui faţă de copilul său firesc. Iar in cazul dvs, data fiind varsta, singurul caz in care adoptia poate fi desfacuta la cererea celor care au adoptat este dacă adoptatul a atentat la viaţa lor sau a ascendenţilor ori descendenţilor lor, precum şi atunci când adoptatul s-a făcut vinovat faţă de adoptatori de fapte penale pedepsite cu o pedeapsă privativă de libertate de cel puţin 2 ani. Din cele relatate de dvs, inteleg ca nici acesta nu este cazul. Parintii dvs. au dreptul sa vanda casa. Si nu pot desface adoptia. Deci, nu e vorba de pierderea numelui. Ei se refereau la simplul fapt ca daca vand imobilul, nu veti mai putea locui acolo si va trebuie sa gasiti o alta locuinta la care sa va stabiliti domiciliul (daca nu va mutati cu ei) si sa va faceti cartea de identitate. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
28-07-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Larisa a scris pe 23-07-2021: Bună ziua.Am și eu o întrebare? După ce am făcut succesiunea după tata rudele tatălui mi-au tăiat accesul la utilități deși sunt și eu mostenitoare împreună cu fratele meu.Acum eu vreau să întreb dacă avesu voie să facă acest lucru și dacă nu ce se poate face?Sunt disperata.Va mulțumesc Daca ati efectuat succesiunea si iesirea din indiviziune, iar imobilul era anterior racordat la utilitati in baza unui contract, titularul de contract nu este obligat sa va permita folosirea utilitatilor in baza contractului pe care il detine. Va trebui sa incheiati dvs contracte separate, cu furnizorii de utilitati. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-07-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dudaulori@yahoo.com a scris pe 24-07-2021: Buna ziua. Ma numesc Liviu N. Am fost adoptat in anul 1986 la varsta de 10ani, totul a fost frumos, ma u crescut ma u educat, acum am familia mea, sunt la casa mea, iar parinti mei adoptivi ma u anuntat ca vor sa vanda casa sa se mite in alt oras. Mentionez ca pana in momentul de fata am fost in relatii foarte bune, ne vizitam ne sunam , nu ia m suparat,nu mi am permis sa le vorbesc urat niciodata. Acum mi au spus , daca nu vreau sa ma , mut cu familia sa locuiesc impreuna cu ei , ei vand tot si se muta, si mai mi au spus sa gasesc in alra parre sa fac C.I. Intrebarea mea catre dumneavoastra este urmatoarea : Ma pot ( desfia ) ca sa nu am niciun drept ? Iar eu raman fara nume , ce pot face mai deoarte, parinti biologici nu mai traiesc, unde ma pot duce pentru ami face o indentitate, un nume. Va multumesc respectuos ! Este destul de dificil ca parintii dvs sa obtina o desfacere a adoptiei, iar din cele relatate nici nu intentioneaza acest lucru, ci doar doresc sa vanda imobilul in care locuiesc. Va trebui ca, la expirarea cartii de identitate, sa gasiti o persoana dispusa sa va ajute cu obtinerea documentului, daca nu detineti un imobil, iar parintii dvs nu vor mai dori sa va ajute. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-07-2021 |
 | Larisa Vizitator |
| Nu,nu am făcut partajul și ieșirea din indiviziune. | |
|
|
|
29-07-2021 |
| Larisa a scris pe 28-07-2021: Nu,nu am făcut partajul și ieșirea din indiviziune. Efectuati partajul si iesirea din indiviziune pentru ca, ulterior, sa puteti incheia contracte cu furnizorii in situatia in care vi se atribuie imobilul sau bunul este comod partajabil. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |