Forum avocaţi > Drept penal

Este vorba de un accident auto.

25-04-2014
Vizitator
Buna Ziua.
Am si eu o problema mai delicata. M-am trezit cu o citatie de la politie ca pe numele meu s-a primit o reclamatie ca as fi lovit pe cineva cu masina. Pe 24 ianuarie intr-o seara , pe la 22.30 am intalnit 2 fete pe strada, una fiind ranita din cauza unei alunecari pe gheata ( asa spune ea ), de pe o bordura. Eu fiind baiat bun, le-am dus la spital impreuna cu un alt baiat, fiind trecut in acte la spital "un prieten". In urma unei radiografii s-a constat ca fata nu avea nimic la picior, decat o lovitura minora la genunchi. Ea a declarat la spital ca a alunecat pe gheata, fapt si mentionat in fisa de luare in evidenta. Doctorul i-a prescris un antiinflamator si o fasa elastica. La politie mi s-a spus ca fata a declarat tocmai pe 5 februarie, adica dupa 13 zile, ca eu as fi lovito. La dosar a depus si niste investigatii ulterioare cum ca ar avea ruptura de tibie exterioara, menisc rupt. Am primit citatia pe 17 mai, ca mi s-a deschis un dosar de cercetare cu vatamare corporala. Mi s-au facut poze la masina, masina e intacta, fara lovituri, fara urme ca as fi vopsito sau ca as fi schimbat vreo piesa la ea. In actele acelea de la dosar mai scria ca ar avea 45 de zile de repaus sau spitalizare. Mai scrie ca are martor pe fata cu care era si inca un martor cu care ar fi vorbit la telefon. Eu am martor pe baiatul cu care trebuia sa ma intalnesc , el ma astepta la circa 20 m, pe trotuar si care a vazut toata faza. Ea a declarat ca eu mergeam pe contrasens si le-as fi lovit pe trecerea de pietoni, cand de fapt eu vene-am din cu totul alta directie. Ea initial mi-a spus ca a vrut sa faca cu mana la un taxi, iar eu crezand ca imi face cu mana mie am oprit. Cand am oprit mi-a zis ca nu mie mi-a facut cu mana, dar daca vreau sa le duc la un spital ca o sa imi plateasca fara sa-mi spuna in ce mod. Am fost la spital, am vazut acea fisa din seara aceea, cu declaratie ei ca a alunecat, si cu completarea domnului doctor , in urma radiografiei, ca nu are nimic.
Ce pot sa fac mai departe ? Cum sa procedez ca sa scap de asa zisul accdent ? Pentru ca as vrea sa le dau si in judecata pentru marturie mincinoasa. Sper ca imi veti da un raspuns. va multumesc.
Răspunde
 25-04-2014
Vizitator
Revin cu o intrebare legata de asa zisul accident. Fata si-a schimbat declaratia fata de prima declaratie de la spital iar permisul meu suspendat cu dovada fara drept de conducere. Sotia trebuie sa nasca si am nevoie de permis. Cum sa procedez ?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.