Buna ziua,ieri in jurul orei 21 am mers intr-un parc pentru a juca niste partide de sah pentru relaxare.Apoi am fost invitat de cativa sahisti pentru juca o partida de table(amicala,fara miza) contra unui domn ,,Gigi".Initial am refuzat stiind ca acest personaj este recalcitrant,dar la insistentele oamenilor de pe margine am acceptat sa joc.La un moment dat acest ,,Gigi" s-a enervat din vina unui zar care a picat strâmb si a inceput sa imi arunce injurii si jigniri,totodata venind spre mine cu intentia de a ma lovi si impingandu-ma.Dupa aceea l-am impins pe Gigi din calea mea si i-am spus sa ma lase in pace,iar acesta s-a dezechilibrat si a cazut pe jos.Mentionez ca nu a suferit vreo lovitura sau vreo vanataie din ce am vazut,pur si simplu a cazut si s-a ridicat,iar apoi eu am plecat spre casa si m-am culcat.Am fost sunat peste 2 ore de un numar privat pentru a veni sa dau declaratii,era un echipaj de politie.Am dat declaratii ca am fost jignit si impins de catre personajul ,,Gigi" si ca i-am cerut acestuia sa ma lase in pace,eu plecand spre casa pentru a evita un viitor conflict.Deci in declaratie nu am mentionat faptul ca l-am impins pe GiGi.Bun,am fost la sectia de politie,Gigi si-a gasit un martor care nu stiu ce a declarat,cel mai bine este sa fi declarat exact cum s-a intamplat ca Gigi m-a impins si l-am impins si eu.Am aflat de la domnii politisti ca Gigi ar fi declarat ca l-am batut si l-am lovit etc (ca un boxeor) niste declaratii absolut false,eu vazandu-mi de drum.Mentionez ca acest Gigi este bolnav psihic si cauta mereu sa fure,ba o cafea,ba o tigara etc,tocmai de aceea nu am vrut sa ma incurc cu el.Cand am ajuns la sectie mi s-a spus de catre agent ca Gigi le-a arătat niste zgarieturi de care ma acuza pe mine.Intrebarea mea este,pot pati ceva daca sunt necinovat si am declarat ca sunt nevinovat?Ma gandesc ca acest Gigi sa nu se loveasca singur si sa isi scoata vreun act medical,omul ar fi in stare fiind o persoana de cea mai joasa speta.Cum as putea sa imi demonstrez nevinovatia ,pe langa declaratia pe care am dat-o si ce urmari ar fi sau daca s-ar continua ancheta,acest Gigi facandu-mi plangere pentru loviri.Mi se pare o injustitie acesta facand o declaratie falsa. |
|