Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Va rog frumos sa ma ajutati cu o problema referitor la un frate de al meu

01-05-2014
Vizitator
Buna ziua...am un frate mai mare care are o problema si nu stie ce sa fac.
In anul 2006 fratele meu a fost arestat in spania pentru falsificare de carti de credit asta sa intaplat pe 26.06.2006 a avut o incadrare de la 8 la 12 ani de inchisoare. In timpula acesta politia si procuroii de la ploiesti deschide o ancheta in potriva lui pentru trafic de persoane in perioada 2002.2005..
In anul 2006 luna august incep arestari si anchetari.....
El fiind arestat in spania nu a putut fi prezent la nici-o istanta... In anul 2009 un judecator de la tribunalul ploiesti a fost la fratele meu in spania sa-i ia o declaratie sa poata sa inchida dosarul si sal trimeata la bucuresti declaratia lui a fost data la un tribunal din spania asistat de un avocat de la ploiesti si judecatori din spania....Fratele meu sa liberat din spania pe data de 17.09.2009 dupa 3 ani si 3 luni ne condamnat fiind a stat preventiv in toti ani astia a iesit pe baza unei fiante si interdictie de a parasi spania pana la judecata a stat la semnat 2 ani si jumatate semna pe 1 si 15 in fie care luna in tot timpula asta la tribualul ploiesti se faceau amanari si au durat timp de 6 ani pana in 2012 ianuarie cand a fost condamnat in lipsa la 10 ani de inchisoare..El in tot timpul asta semna pentru fapta din spania si nu a avut cum sa fie prezent la nici-o istanta.Pe data de 05.03.2012 a avut sentinta in spania fiind condamnat la 3 ani si 6 luni el facuse 3 ani si 3 luni ii mai ramanea 3 luni de facut...i-sa ridicat interdictia si nu mai semna..A plecat in franta in aprielie 2012 si a fost arestat si acolo pentru excrogherie a fost condamnat la un an de inchisoare si sa eliberat pe 24.04.2013 el acuma este liber si ar vrea sa stie daca in tot timpul asta cat a fost inchis in spania si franta facand un total de 4 ani si 3 luni de inchisoare in timp ce in romania erea anchetat si condamnat in lipsa la 10 ani fara sa fie prezent la nici-o istanta ie-se va aplica art.89 de computare a pedepsei ce sanse poate sa aiba ca vrea sa vina sa se predea politiei ca sunt multe neclarificari in acest dosr ......Va multumesc anticipat cu respec un salut ...Cred ca se va intelege ceva din ce am scris ie ceva in mare sper sa intelegeti .........
Răspunde
 21-06-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Probabil ca va putea sa faca o contestatie la executare sau o cerere de contopire a pedepselor.
Trebuie vazute sentintele pronuntate atat cea din tara cat si cea din Spania.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.