Forum avocaţi > Drept penal

Cum ma pot apara de nniste vecini agresivi ?

06-05-2014

De trei ani desupra apartamentului meu s-a mutat o familie cu 2 copii mici. Mentionez ca apartamentul are 2 camere. De cind s-au mutat se cearta/se bat foarte des. La rugamintile de a face mai putin zgomot au raspuns cu insulte. Acest lucru s-a petrecut nu numai cu mine ci si cu vecinii care stau deasupra lor. Acum un an sotia m-a amenintat ca ma da afara din bloc (amenintare facuta in prezenta copiilor si a tatalui ei) De frica ca voi merge eu la politie - au facut ei o reclamatie falsa ca le-am spart parbrizul masinii - reclamatie retrasa dupa citeva luni. Acum 2 sapatamini, la intrarea blocului, ambii soti m-au impiedicat sa intru, m-au insultat si m-au amenintat cu bataia. Motivul lor era ca se aude din apartamentul meu cum ii numesc - handicapati ! Le-am spus ca le recomand sa cheme politia daca mai aud ceva si le-am spus ca si eu voi chema politia daca ma impiedica sa intru in bloc. Perspectiva venirii politiei i-a calmat. As dori sa stiu cum ii pot opri din agresiuni. As putea reclama la politie dar nu am martori . Ce ma sfatuiti sa fac ? Multumesc
Răspunde
 13-09-2014
Vizitator
Ana, daca intre timp tot nu s-a rezolvat problema, faceti convocare de Adunare generala a Asociatiei de proprietari, fara ca familia Scandal sa fie chemata, si stabiliti in adunare sa ii reclamati cu totii la Politie.

Astfel, cand vor vedea ca sunteti toti impotriva lor, posibil sa inteleaga ca sansele lor sunt deja mici in fata intregii Asociatii. Daca, totusi, Asociatia nu raspunde afirmativ la solicitarea ta, macar gaseste-ti cativa vecini cu care te intelegi bine sau cei pe care stii ca nu le convine lor insisi situatia si faceti in asa fel incat sa le creati viata un calvar. Adica, sa nu-i slabiti cu reclamatiile pana nu se rezolva intr-un mod calm si legal.

Cel mai bine ar fi sa faceti reclamatia in grup, ori de cate ori se intampla sa ai sau sa aiba restul vecinilor probleme din partea lor.

Sper sa rezolvati situatia, in orice caz, cel mai bine ar fi sa-i determinati sa se mute din bloc. De multe ori, numai asa se calmeaza situatia.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.