Forum avocaţi > Drept penal

Din 2016 ajut un domn politist

31-01-2022
Vizitator
Ma numesc Marin Cristian, locuiesc in Arad.

In 2010 mi-am pierdut sanatatea mintala cand mi-am dat seama ca fac munca de spionaj si nimeni nu m-a crezut, cand pun in paralel Antena3 si un videoclip Youtube emisiunea Antena3 reactioneaza in functie de ce videoclip Youtube pun in paralel, si ca in jurul meu aerul se formeaza in formatiuni de aer cu contur exact de persoane ce arata a fi formatiuni de aer cu contur exact de asasini ca de exemplu formatiuni de aer cu contur exact de asasini imbracati in costume de tamplari cu masti si arme albe, si daca ating formatiuniile de aer cu contur exact de persoane le rup in bucati de formatiuni de aer cu contur exact de bucati umane si nu doar daca le ating pot sa interactionez cu formatiuniile de aer cu contur exact de persoane ajunge doar sa ma gandesc ca o formatiune de aer cu contur exact de persoana este lovita in cap de bulan de politie si asa se inampla, si prin astfel de interactionare cu formatiuniile de aer cu contur exact de persoane am viziuni telepatice cu persoane aflate in pericol, eu cred ca este o explicatie stiintifica in legatura cu formatiuniile de aer cu contur exact de persoane sunt persoane adevarate aflate in subteran unde politia aresteaza infractorii. Am scris la Politia Romana despre aceste aspecte si in 2012 am fost invitat la sectia de Politie Arad sa discut cu doi domni politisti de la Criminalistica si de atunci am pastrat legatura pe e-mail cu unul dintre ei.

I-am scris pe e-mail ca Antena3 este influentata de ce videoclip Youtube pun in paralel si a spus ca este foarte interesant doar ca nu are ce sa faca pentru ca el este doar politist si mi-a scris ca ma crede ca am telepatie. In 2016 l-am intrebat daca pot sa il ajut in munca de politie si a fost deacord si mi-a dat misiune sa telepatizez cu paduriile Romaniei si am acceptat si am scris informatie in legatura cu ceea ce am telepatizat si mi-a raspuns ca informatia mea a ajutat si continuam si mi-a mai facut complimente ca informatia mea a salvat multe vieti dar m-a si certat ca eu sunt bolnav psihic si ma frustrez ca nu apar public in presa pentru activitatea mea de spionaj pentru Politia Romana si i-am scris mesaje e-mail cu insulte si m-a certat dar am continuat sa colaboram, sunt frustrat ca nu am finalitate in colaborare sa apar public in presa.

Eu sunt consumator de droguri, pana acum jumatate de an doar fumam marijuana si imi era friica de unii prieteni dealeri de marijuana care ii suspectam ca au facut omucidere. De jumatate de an prizez pe nas metamfetamina de la criminali organizati ce mi-au spus ca au si arme de foc si de cate ori ne intalnim sa ne drogam este o intelegere nevorbita intre noi ca asteptam sa vina musafiri nepoftiti criminali ca prietenii mei impreuna cu criminalii sa ma omoare, dar cand simt pericol de intrus ma gandesc ca intrusul sa ia bulan de politie in cap si la usa se observa formatiune de aer cu contur exact de musafir nepoftit criminal arestat si eu cu prietenii mei ne continuam seara fara sa fim deranjati. De cateva ori cred ca prietenii mei au avut pistoale in buzunare si cand si-au bagat mana in buzunar la pistol sa ma impuste, le-a disparut pistolul din buzunar in ultimul moment, asa cred ca a fost colectat de la distanta pistolul de catre Politia Romana.

Eu imi doresc cel mai mult sa apar public in presa pentru activitatea mea neobijnuita de spionaj ce o fac pentru Politia Romana si sa am prieteni normali cu care sa imi petrec timpul din placere sa discutam despre afaceri cum sa facem bani.

Am postat despre activitatea mea de spionaj pentru Politia Romana pe blogul meu bricolajpentruadulti.blogspot.com si pe Facebook si eu am terminat Facultatea Aurel Vlaicu Arad la Marketing si imi place sa desenez grafic si mi-am postat desenele pe gogetfunding.com/copiaza-cu-mine va rog cititi cu intelegere ca sufar de boala psihica si depresie psihica severa.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.