Forum avocaţi > Drept penal

In ce circumstante se poate solicita expertiza grafoscopica

10-02-2022
Vizitator
Buna ziua, am un proces pe rol impotriva fostei partenere. Dupa divort aceasta a falsificat anumite semnaturi pe anumite documente astfel incat sa devina actionar in cadrul companiei detinute de mine. Urmeaza sa fim acum la a doua contestare a deciziei luate de procurori ca apoi dosarul sa fie trimis la judecator. Ce as putea face sa cer expertiza grafoscopica pentru semnatura acelor acte. Deocamdata dupa cele doua decizii , se pare ca procurorii considera din oficiu ca ceea ce spun eu sa nu fie adevarat. Spun asta deoarece eu sustin ca acele acte nu sunt reale , dar informatia aceasta parca scapa sau este inentionat trecuta cu vederea. DPDVUL meu de vedere expertiza respectiva ar clarifica instant situatia fara a mai lasa loc de interpretare.

Multumesc mult
Răspunde
 12-02-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti solicita efectuarea unei expertize grafoscopice, urmand ca instanta sa aprecieze in acest sens, insa de ce nu ati solicitat aceasta proba pe parcursul urmaririi penale?

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2022
Vizitator
Mulțumesc pentru răspuns. În momentul anchetei penale l-am întrebat pe domnul avocat în faza în care dosarul era la parchet cum putem cere expertiza grafoscopica sau sa o facem noi si sa ducem rezultatul. Răspunsul dânsului a fost ca nu este ceva ce organul care face cercetarea trebuie sa ceara, și ca și dacă as face-o eu în privat nu ar fi luata în considerare. Nu sunt în domeniu și sincer cred orice mi se spune
Răspunde
 14-02-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Parerea mea este ca ar fi trebuit solicitata prin cererea de probatoriu, astfel in contestatie aveati o sansa in plus pentru retrimiterea dosarului pentru completarea sau continuarea cercetarilor, in situatia in care procurorul ar fi respins aceasta proba.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.