Forum avocaţi > Drept penal

Plângere penală înșelăciune

11-03-2022

Buna ziua am comandat de pe un site 2 produse in valoare de 200lei a ajuns curierul am plătit produsele dar nu corespund cu ce am comandat eu (absolut deloc !!)
Am încercat sa iau legătura cu persoana care le-a trimis dar nu raspunde la telefon ( de o săptămâna sun zilnic de 2 ori ) am trimis e mail la adresa indicată pe site dar nici un răspuns .
Produsele respective nici nu fac parte din produsele scoase de vânzare pe site și după mine sunt de cel puțin de 10 ori mai ieftine decât ce am comandat eu .
Am primit in momentul plasării comenzii pe site un e mail automat cum ca am plasat comanda dar nu se precizează nimic in e mail ce am comandat decât suma pe care o am de plătit și datele mele de livrare .
Doresc sa fac o sesizare societății de curierat și o plângere penală , întrebarea este se încadrează la infracțiunea de înșelăciune ? Pe pachet apar datele celui care a trimis produsele (pers fizica ) dar nu pot da de el astfel încât sa rezolvam amiabil situația .
Exista o șansa sa recuperez banii ? Am făcut poze atât la pachet când l-am desfăcut poze cu mesajele trimise acelei persoane , poze cu site ul , înregistrați audio cum ca nu raspunde la telefon . Mulțumesc pentru fiecare sfat !
Răspunde
 11-03-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Da, puteți să faceți o plângere penală, dar valoarea prejudiciului este prea mică ca să merite efortul dvs și atenția autorităților.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-03-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Goldstar9 a scris pe 11-03-2022:
Buna ziua am comandat de pe un site 2 produse in valoare de 200lei a ajuns curierul am plătit produsele dar nu corespund cu ce am comandat eu (absolut deloc !!)
Am încercat sa iau legătura cu persoana care le-a trimis dar nu raspunde la telefon ( de o săptămâna sun zilnic de 2 ori ) am trimis e mail la adresa indicată pe site dar nici un răspuns .
Produsele respective nici nu fac parte din produsele scoase de vânzare pe site și după mine sunt de cel puțin de 10 ori mai ieftine decât ce am comandat eu .
Am primit in momentul plasării comenzii pe site un e mail automat cum ca am plasat comanda dar nu se precizează nimic in e mail ce am comandat decât suma pe care o am de plătit și datele mele de livrare .
Doresc sa fac o sesizare societății de curierat și o plângere penală , întrebarea este se încadrează la infracțiunea de înșelăciune ? Pe pachet apar datele celui care a trimis produsele (pers fizica ) dar nu pot da de el astfel încât sa rezolvam amiabil situația .
Exista o șansa sa recuperez banii ? Am făcut poze atât la pachet când l-am desfăcut poze cu mesajele trimise acelei persoane , poze cu site ul , înregistrați audio cum ca nu raspunde la telefon . Mulțumesc pentru fiecare sfat !

Formulati o plangere penala impotriva vanzatorului, atasand toate dovezile pe care le detineti.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-01-2023
Vizitator
Sa făcut Plângere de înșelăciune , nu stiu din partea cui
Răspunde
 10-01-2023
Vizitator
Ce ar trebui sa conțină Cotația din parte Poliției nu imi scrie
Răspunde
 11-01-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Torok Iosif a scris pe 10-01-2023:
Sa făcut Plângere de înșelăciune , nu stiu din partea cui

Formulati o cerere la Parchet sa vi se comunice numarul de dosar si fapta pentru care sunteti cercetat.

Ulterior formulati o cerere pentru a vi se permite studierea dosarului, pentru pregatirea apararii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.