Forum avocaţi > Drept penal

Citat ca intimat

11-04-2022
Vizitator
Buna ziua, am fost citata ca intimat intr-un dosar cu oviectul pronografie infantila, asta in cazul in care eu sunt persoana vatamata. Imi puteti explica mai exact ce inseamna asta si ce ar trebui sa fac mai exact?

Adaug faptul ca incidentul s-a petrecut acum 7 ani cu aproximatie insa nu m-am putut prezenta la ultimele procese deoarece am fost plecata din tara si nici nu am vrut sa ma Constitui parte vatamata in proces iar la sfatul unui avocat din oficiu am trimis email catre onorata instanta cu declaratie pe proprie raspundere precum ca nu ma constitui parte vatamata si deasemenea ca nu ma voi prezenta in proces.

Iar acum am fost citata ca intimat in proces, daca ma puteti ajuta cu un sfat as fii recunoscatoare.
Răspunde
 11-04-2022

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Ar trebui sa va prezentati totusi sa vedeti despre ce este vorba.
Daca nu puteti merge dvs, trimiteti in locul dvs. un avocat ca sa va reprezinte interesele.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-04-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Elena Adam a scris pe 11-04-2022:
Buna ziua, am fost citata ca intimat intr-un dosar cu oviectul pronografie infantila, asta in cazul in care eu sunt persoana vatamata. Imi puteti explica mai exact ce inseamna asta si ce ar trebui sa fac mai exact?

Adaug faptul ca incidentul s-a petrecut acum 7 ani cu aproximatie insa nu m-am putut prezenta la ultimele procese deoarece am fost plecata din tara si nici nu am vrut sa ma Constitui parte vatamata in proces iar la sfatul unui avocat din oficiu am trimis email catre onorata instanta cu declaratie pe proprie raspundere precum ca nu ma constitui parte vatamata si deasemenea ca nu ma voi prezenta in proces.

Iar acum am fost citata ca intimat in proces, daca ma puteti ajuta cu un sfat as fii recunoscatoare.

Probabil inculpatul a promovat o cale de atac, iar dvs aveti calitatea de intimata si ati fost citata legal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.