Forum avocaţi > Drept penal

Soția mea reținută abuziv

04-05-2022
Vizitator
Soția mea este însărcinată în opt luni și luată de pe stradă de către un echipaj de poliție al secției 14 București pentru motivul că e dată dispărută de către se cu din data de undeva luna aprilie a anului trecut și este reținută de mai bine de două ore în secția 14 poliție fără i se spune că este acuzată de ceva fără să comită vreo infracțiune și mă repet este însărcinată în opt luni întradevăr a fost instituționalizată pe perioada minoratului intru în centru de asistență socială ia când a devenit major este încredințat buletinul actul de identitate de către personalul centrului și a fost lăsată să plece acum figurează dată dispărută și poliția o ține în secția de poliție împotriva voinței cu toate fetele sărcinată mă repet ce este de făcut
Răspunde
 05-05-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Sfatul meu este sa apelati la serviciile unui avocat pentru a verifica motivul retinerii, iar daca situatia financiara nu va permite acest lucru, solicitati asistenta juridica din oficiu.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.