Forum avocaţi > Drept penal

Permisul de conducere

18-05-2022
AvatarEmanueltutoveanu8@gmail.com
Vizitator
Bună ziua. Am făcu o greșeală în urmă cu un an aproximativ în care nu știu exact cum să procedez. Am avut ceva probleme cu familia și am condus sub influenta alcoolului. Știu că am greșit dar sincer nu știu la ce mă pot aștepta. Problema e că după incident mi-am schimbat adresa din buletin plus că sunt mai mereu plecat în străinătate. Vă rog dacă știe cineva cum pot proceda mai bine! Aveam undeva la 0.60 / 0.64 și nu am făcut proba la sânge din frica covidul ui. Nu am vorbit vulgar sau alterat și ma-m conportat model și poliția a fost surprinsă. Am plătit un avocat dar nu am primit nici un rezultat. Nu știu cum să procedez și la ce mă pot aștepta. Vă rog dacă mă poate îndruma și explica ce pot face și ce așteptări să am. E prima dată în 15 ani și nu am antecedente. Vă mulțumesc și aștept cu drag un răspuns de la dumneavoastră.
Răspunde
 21-05-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In primul rand ar fi indicat sa va angajati un avocat pentru a afla stadiul dosarului.

Pentru savarsirea infractiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-05-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Trebuie să urmăriți dosarul și să indicați organelor de urmărire penală o adresă unde să vă comunice actele. Puteți să angajați un avocat în acest scop.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-05-2023
Vizitator
Buna ziua,
Am si eu carnet de 28 ani timp in care nu am avut nici o abatere.Ieri cand m am intors de la Oradea ajungamd in Arad,memtionez ca mergeam cu gps ul deoarece nu cunoac orasul la un semafor,dupa ce am trecut m am trezit cu politia dupa mn.Mi a verificat actele s a dus in masina la colegul lui se intiarce si ma trezesc ca imi da si amemda 290 lei,4puncte pe permis si permisul suspendat deoarece mi au zis ca am trecut pe rosu.Am citit despre legi si scrie clar ca in cazuri f rare se suapenda si permisul.Este normal in cazul meu ne avand alte abateri sa primesc asa pedeapsa?????Pt ca mi se pare prea nedrept.Multumesc pt raspuns!
Răspunde
 14-05-2023
Vizitator
Buna ziua,
Am si eu carnet de 28 ani timp in care nu am avut nici o abatere.Ieri cand m am intors de la Oradea ajungamd in Arad,memtionez ca mergeam cu gps ul deoarece nu cunoac orasul la un semafor,dupa ce am trecut m am trezit cu politia dupa mn.Mi a verificat actele s a dus in masina la colegul lui se intiarce si ma trezesc ca imi da si amemda 290 lei,4puncte pe permis si permisul suspendat deoarece mi au zis ca am trecut pe rosu.Am citit despre legi si scrie clar ca in cazuri f rare se suapenda si permisul.Este normal in cazul meu ne avand alte abateri sa primesc asa pedeapsa?????Pt ca mi se pare prea nedrept.Multumesc pt raspuns!
Răspunde
 16-05-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Contestati procesul verbal prin care ati fost sanctionata, in termenul legal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-05-2023

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Simona a scris pe 14-05-2023:
Buna ziua,

Din pacate, asa prevede legea. Nu ati fost pedepsita abuziv. Nu este la latitudinea politistului. Nu contestati, ca o faceti degeaba. 30 de zile trec repede.

Conform codului rutier
Art. 100 -
...(3) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai a următoarelor fapte:

...

d) nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului;

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.