Forum avocaţi > Drept penal

Ce pot face cu dauna?

25-06-2022
Vizitator
Buna seara! Va rog un sfat ce ar trebui sa fac mai departe?
In urma cu 7 ani am cumparat o masina second hand avand 32000 km cu o vechime de 2 ani de la o reprezentanta Mercedes la pretul pietei de atunci, masina mi-a fost prezentata ca fiind buna, fara avarii si ca proprietarul a dat-o la bay beck pentru una noua. Toate buna si frumoasa pana acum cand am scos-o la vanzare pt a-mi cumpara una mai noua. Scoasa la vanzare de 2 luni clienti fugeau de ea, iar un client ma anuntat ca masina are daune. Nestiind nimic despre acest lucru am scos un certificat de daune unde am constatat ca anterior cumpararii de catre mine masina avea doua daune majore si una minora cu valoare totala de peste 20000 ron. In urmatoatele zile am fost la reprezentanta pt a cere lamuriri. Directorul reprezentantei mi-a spus ca este o greseala si ca masina este ok. Dar eu nu o pot vinde din cauza istoricului de la daune. Ce pot face mai departe ca firma Mercedes nu se considera vinovata ca mi-a ascuns faptul ca masina are doua daune aproape totale si ca mi-a vandut masina ca fiind in stare impecabila. Multumesc anti
cip
at!
Răspunde
 28-06-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui formulata o actiune civila fie pentru repunerea partilor in situatia anterioara, prin care sa se anuleze contractul de vanzare-cumparare, dvs sa restituiti masina si firma sa va restituie banii, fie o actiune in raspundere civila delictuala, prin care sa solicitati niste daune firmei care v-a vandut masina.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-06-2022
Vizitator
Multumesc frumos!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.