Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Care este calea de atac urmatoare impotriva solutiei unei plangeri penale la parchetul de pe langa c

13-05-2014
Vizitator
Am depus o plangere penala de inselaciune,fals si uz de fals la Parchetul de pe langa Curtea de Apwl Craiova impotriva executorului judecatoresc Cringus Florina in care am aratat ca mi-a fost pusa poprire pe pensie in folosul As.Prop.dar in adresa de poprire catre CJP Dolj a fost trecut un alt creditor si banii de pe acea poprire nu au fost virati in contul As.Prop.Am depus documente doveditoare,dar in rezolutia primita am fost instintata ca nu se adevereste,deoarece poprirea era corecta si greseala din adresa catre CJP dolj a fost indreptata.Am facut contestatie in care am aratat ca nu poprirea este in discutie ci faptul ca banii retinuti nu au fost virati si eu am platit penalitati ce uneori erau si de 50% din suma datorata,ca greseala din adresa a fost remediata abia dupa 10 luni cand eu m-am dus sa intreb ce se intampla cu banii mei si de ce datoria in loc sa scada creste.Mentionez ca mai aveam o poprire de peste un an si uneori se mai virau bani in contul asociatiei dar din prima poprire.Mentionez,deasemeni ca in toata acesta perioada mi s-a refuzat orice informatie cu privire la sumele de bani retinute si cum se scad din datoria totala,iar in adresa de poprire trimisa catre mine era corect trecut creditorul.Desi am pus si la contestatie acte doveditoare a fost solutionata tot prin NUP,facandu-se referire la faptul ca retinerea era corecta si greseala a fost indreptata.Nici un cuvant de faptul ca a fost indreptata abia dupa 10 luni.Va rog sa ma laqmuriti ce mai pot face sa-mi recuperez banii.Am o pensie de 692 lei pe care am retinere de 346 lei.Pentru mine cei peste 2000 lei pierduti sunt o suma importanta si,mai ales vreau dreptate.Ma intreb cati pensionari sarmani ce nu-si pot plati la timp intretinerea din varii motive au intrat in acest tavalug de inselatorie practicat de unii executori judecatoresti si administratori de asociatii pe care nu-i trage nimeni la raspundere?
Răspunde
 08-06-2014
Bucuresti

solutia legala si mai simpla este o contestatie la executare. nu cred ca veti rezolva ceva in penal.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.