Forum avocaţi > Drept penal

Transfer bancar sub promisiunea inchirierii de propietate - Strainatate

20-07-2022

Cazul se desfasoara intre romani, proprietatea/ camera se afla in Olanda.

Eu, Mara, voi fi studenta in Olanda, unde cautam chirie. Daria, persoana care postase pe un grup de facebook o camera in orasul respectiv, mi-a cerut 500 de euro pentru chiria pe luna August si mobila din camera, cu promisiunea ca luni, la prima ora contacteaza agentia ca sa pot prelua camera din Septembrie. Dupa alte certuri si incercari de a ma convinge sa semnam acte, intru in contact cu agentia olandeza cu care semnez un contract. Evident, agentia a confirmat faptul ca suma de 500 de euro nu a ajuns la ei, asadar am pierdut banii resteptivi.

Adelina, cea care a fost chiriasa de 2 ani si care a oferit subchirie Dariei, a fost contactata de agnetie care a informat-o partial despre situatie, fapt ce a obligat-o sa ma contacteze pe mine, Mara. Daria a blocat conturile/numerele de telefon si nu mai poate fi contactata. Desigur, Adelina este obligata sa plateasca luna August, si nu are suma respectiva, platita de mine, cei 500 de euro.

Am poza la buletin, pasaport si o adresa din Bucuresti ce ar trebui teoretic sa apartina Dariei.

In aceasta situatie nu stiu daca trebuie sa ma duc la politie sau doar la un avocat.

Va rog sa ma ajutati, pentru ca nu sunt singura in situatia asta, este si o fata nevinovata, Adelina.
Răspunde
 21-07-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce fapta s-a savarsit in Olanda, va trebui sa va adresati politiei din Olanda, pentru rezolvarea situatiei.

Practic dvs sunt victima unei inselaciuni.

De asemenea, puteti apela la serviciile unui avocat local, pentru a va reprezenta in fata institutiilor competente.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-07-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Infracțiunea este de înșelăciune, dar vedeți ce corespondent și ce condiții are o asemenea faptă în Olanda.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.