Forum avocaţi > Drept penal

Santaj

15-05-2014
Vizitator
Mesaj:Buna ziua, am o problema in care , daca se poate as dori un sfat sau un mic ajutor .Ne judecam de 2 ani intr-un proces in care s-au facut multe greseli, sunt multe de spus dar nu cred ca aveti timp sa cititi,in fine ... In dosar sunt 7 inculpati care cel putin ai mei , nu ii cunosc pe ceilalti inculpati si nu au avut vreodata legatura cu ei dar daca s-au facut mai multe descinderi in sceea dimineata la mai multi am ajuns sa fim cu toti in acelasi dosar, dosarul a fost trimis dupa 2 ani in camera preliminara, am primit termen pe 22mai isr acum unul dintre inculpati a gasit o portita sa nu mai foe judecat, adica faptele sale: inselaciune si fals in declaratii sa mearga spre mediere. Eu nu vreau sa mai lungesc acest proces. Eu vreau sa ne judecam sa terminam odata acest proces dar nu stiu daca se mai poate amana. Eu nu as dori acest lucru ca si asa mama mea in varsta dev62 ani a fost privata de libertate timp de 6 luni di acuzata de santaj pentru simplu fapt ca a ajutat o familie cu o suma de bani iar la restituire au depus plangere ca ii hartium avand in vedere ca suma a fist data in 2006 si nu au restituit suma. Se mai poate amana procesul? Va multumesc
Răspunde
 15-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
Natalia a scris pe 15-05-2014:
Eu vreau sa ne judecam sa terminam odata acest proces dar nu stiu daca se mai poate amana. Se mai poate amana procesul? Va multumesc

nu inteleg daca vreti sa amanati sau nu dar ca sa va raspund la intrebare, sa stiti ca DA procesul mai poate sa dureze si se poate amana si prin diferite tertipuri avocatesti dar nu pentru mult timp.
inculpatii, depinde de starea lor de libertate/detentie...cei in libertate au tot interesul ca sa amane fiind speriati de eventualitatea unei hotarari in care vor primi inchisoare cu executare

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-05-2014
Vizitator
Multumesc, eu speram sa nu se mai amane...de 2 ani astept sa ma judec la fiecare termen s-a amanat,
Răspunde
 08-06-2014
Bucuresti

poate prin mediere va puteti recupera prejudiciul mult mai usor.

Răspunde
 09-06-2014
Vizitator
Din cate am inteles si m-am documentat , santajul nu intra la mediere deci ???Ce este de facut?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.