Forum avocaţi > Drept penal

Permis suspendat

19-10-2022
Vizitator
Salutare oameni frumoși.
Mă confrunt cu o situație dificilă pe teritoriul Germaniei cu permisul meu de conducere va rog orice sfat este bine venit
Dețin permis de conducere Romanesc din 2006 iar apoi preschimbat pe teritoriul Germaniei în 2016.
Lucrând ca Curier am obținut cele 8 puncte mi-a fost exercitat dreptul de a conduce pe teritoriul acestora fără a comite vre-o infracțiune doar această Contravenție de 8 Puncte.
M-au înștiințat printr-o scrisoare la Reședință de domiciliu unde am fost înregistrat ca trebuie sa predau acest permis la sediul lor fiind permisul din aceasta tara de proveniență
Acum ma confrunt cu niște legi pe care nici eu nu le cunosc și nu am habar despre aceasta
Sau dacă mi-aș mai putea recupera dreptul de a conduce
Va rog frumos orie sfat e bine venit. Mulțumesc tuturor
Răspunde
 19-10-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce fapta a fost savarsita pe teritoriul Germaniei, va trebui sa contactati un avocat local, pentru a va lamuri cu privire la prevederile legislatiei rutiere germane.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.