Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Caz penal intre doi prieteni dupa un sprit au ajuns la scandal citi detalii sa puteti raspune

17-05-2014

Buna ziua caut si eu un raspuns la o intrebare si sper sa primesc cel mai bun raspuns sau sfat si dupa ce voi vedea raspunsul cel mai conplet si de intelesul unuei persoane fizice voi face referire pt. o colaborare deci sa explic despre ce este vorba si ce sa intanplat (Este vorba de doi prieteni ai mei care, au consumat alcol inpreuna cu altii preieteni sai denumesc pe cei inculpati in cazul respectiv alex si mihai dupa ce au terminat de consumat alcol si sau hotarat sa plece acasa pe drum alex cu mihai inpreuna cu varul lui alex sau hotarat sa treaca pe la un prieten comun toti trei acesta dormea asa ca, au hotarat sa se desparta si sa ia drumul fiecare catre casa sa alex catre a lui iar mihai inpreuna cu varul lui alex catre casa lor deoarece mergeau in aceiasi directie alex a asteptat ca, mihai sa faca un pas la care la lovit cu un obiect din lemn fara sa zica nimic si a fugit mihai a mers la politie si a declarat urmatoarele }dupace am mers inpreuna cu alex varul lui si un alt prieten la un alt prieten comun am stat la acesta de vorba am glumit am ras in care in tot acest timp am consumat si cateva pahare de alcol dupa cateva ore mam hotarat inpreuna cu alex si varul lui sa pleca care casa doarece se facuse o ora tarzie pe drum neam hotarat sa trecem pe la un al amic sa vorbim cu acesta pt. munca a doua zi acesta dormea asa ca, nu am insistat si neam hotarat sa plecam fiecare la domiciliul sau dupa ce am dat noroc cu alex am facut un pas sau doi inpreuna cu varul lui in directia catre casa iar numitul alex a venit pe la spate fara sa zica nimic si ma lovit cu un obiect din lemn dupa care a fugit eu mam indreptat dupa aceia catre postul de politie sa declar cele intanplate { acesta este declaratia data de mihai}
alex a declarat asa tot ce a zis si mihai pana la faza cu lovitura alex a zis ca, mihai a vrut sal loveasca pe el si a scos cutitul la el iar el de asta la lovit ) acum as dori sa stiu ce trebuie sa faca mihai ca sa aibe castig de cauza din moment ce el era plin de sange si a mers la politie dupa care politia a chiemat salvarea pt. al prelua pe acesta de la postul de politie dupa ce a declarat cele mentionate mai sus deci ce sfat imi dati si ce pasi trebuie sa urmeze mihai pt. a fi despagubit si rasplatit pt. superinta cauzata de alex ? astept raspunsul dumneavoastra va multumesc o zi buna va doresc
Răspunde
 19-05-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
despre ce suferinte cauzate vorbiti, ce anume i-a fost atins?

este vb de infractiunea de lovire si alte violente precum si cea de port ilegal de arme albe - cutitul.
impotriva faptuitorului, victima - partea vatamata se poate constitui parte civila cerand daune.
dupa ce descrieti ca s-a intamplat...cam 1.000 euro. puteti cere si mai mult, dar raportat la fapte mai grele din experienta va spun ca nu veti obtine.
o conditie importanta este si ce anume se declara. si ce anume nu trebuie sa se declare.
este bine sa aveti un avocat cu dvs, astfel incat sa nu se ajunga din victima - faptuitor si invers.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.