Forum avocaţi > Drept penal

Suspendare permis in strainatate

25-01-2023
Vizitator
Buna ziua! Daca mi-a fost suspendat permisul de conducere romanesc in Danemarca pentru alcool pot conduce in Romania? Pentru ca am recunoscut vina cazul a fost clasat la politie fara a fi trimis in instanta. Mi-au retinut permisul am primit intrrdictie de a conduce 3 ani si au spus ca imi trimit permisul in Romania. Multumesc din suflet.alcoolemia de 1.8 in sange
Răspunde
 25-01-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Da, veti putea conduce dupa ce ridicati permisul din Romania, in toate tarile cu exceptia Danemarcei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-01-2023

Si eu am patit la fel:alcoolemie 1.8 in sange. Am recunoscut vina si mi-au clasat cazul la politie fara sa ajungem in instanta Asta in Danemarca. Ambplatit analizele si amenda 1500 si mi-au interzis dreptul de a conduce in Danemarca pentru 3 ani. Permisul ronanesc mi l-au retinut si au spus ca-l trimet in Romania. As vrea sa stiu,daca ma piate ajuta cineva, in cat timp voi primi permisul acasa in Romania si daca voi putea conduce in Ronania sau il voivavea suspendat si acolo? Va multumesc din suflet
Răspunde
 27-01-2023

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Când ridicați permisul întrebați dacă aveți interdicție de conducere în România.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2023

Bucuresti
0746938774
Facebook
Flo80 a scris pe 26-01-2023:
Si eu am patit la fel:alcoolemie 1.8 in sange. Am recunoscut vina si mi-au clasat cazul la politie fara sa ajungem in instanta Asta in Danemarca. Ambplatit analizele si amenda 1500 si mi-au interzis dreptul de a conduce in Danemarca pentru 3 ani. Permisul ronanesc mi l-au retinut si au spus ca-l trimet in Romania. As vrea sa stiu,daca ma piate ajuta cineva, in cat timp voi primi permisul acasa in Romania si daca voi putea conduce in Ronania sau il voivavea suspendat si acolo? Va multumesc din suflet

Veti putea conduce, dupa ce veti ridica permisul de la autoritatile emitente, in toate tarile cu exceptia Danemarcei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-01-2023

Aveti idee cam cat dureaza sa ajunga permisul in Romania?multumesc
Răspunde
 29-01-2023

Bucuresti
0746938774
Facebook
Acest lucru depinde de autoritatile din statul in care vi s-a retinut permisul, insa pentru a urgenta procedura puteti apela la serviciile unui avocat local.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.