Forum avocaţi > Drept penal

Taieri din salariul minim

04-02-2023
Vizitator
Buna ziua.

Lucrez la un call center, prin telemunca si mi se ofera salariu minim, iar in fiecare zi de munca, trebuie sa am un numar de interactiuni, altfel nu primesc salariul intreg. In contractul de munca, nu scrie nimic legat de interactiuni.

In functie de zi, se face o medie al interactiunilor, astfel incat, daca eu lucrez intr-un interval la care nu am avut destule interactiuni, mi se taie din salariu, pentru ca in alt interval, in aceeasi zi, au fost mai multe. La aceasta companie, lucrez pe 2 canale, in functie de necesitate, iar daca sunt pe canalul unde nu este volum, media zilei se face insumand ambele canale, astfel incat, iar se ajunge la scadere de salariu. Singura varianta sa castig salariul minim intreg, este sa recuperez acele ore. Problema este ca la finalul lunii, daca ai ore in minus, nu mai poti recupera pe luna in curs, pentru ca statisticile cu situatia interactiunilor sunt date cu 3 zile in urma si nu mai este timp, ele neputand fi recuperate in luna urmatoare.

Este legal sa castig sub salariul minim, pe motiv ca nu am avut destule interactiuni ? ( Uneori chiar neputand sa le fac, pentru ca deobicei un canal este mai aglomerat, iar altul e mai liber ) . Automat daca am ore pe minus, mi se taie si bonurile de masa, corespunzator orelor lipsa.
Răspunde
 05-02-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Faceti o sesizare la ITM.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-02-2023
Vizitator
Practic spuneti ca este ilegal ? Nu inteleg cum isi permit si cum de nu le este frica, fiind o firma cu multi angajati.

Multumesc pentru raspuns.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.