Forum avocaţi > Drept penal

Depunere de plingerepentru santaze telephonice

21-03-2023
Vizitator
Buna ziua
Sunt doamna Lenuta asi dori sa depuneo plingere pentru o persoana care ma santazeaza telephonic acum doua saptamini am factu apel la o doamna pe nume RAMONA de pe you toube ca sa vade daca amantele le sotul meu mio factut vraji eam zis care e problema ea moi zis ca poate sa ma ajute daca am vraji ea poate sa facta sa se intoarca toate la persoanelle care moi facut mio zis sa ii trimit numele meu al fetelor mele si al sotul meu iam trimis ea mio cerut o suma de bani la inceput de 700€ ca lucrare atita costa dar dupa doua zille mio cerut inca o mie mieo trimis message nu nu mai trebe nimic dar ca dupa acea sotul ei ma santazaza ca daca nui dau inca doua mi de euro ii spune tot la sotul meu am dat deja o mie o zis ca ma lasa in pace dar hier mio cerut alti doua mi am inteles ca aces om ma santazeaza eu pe iel nul cunos dar ca o zis ca et sotul le ramona dar si asa eu am rsepectat ce mio cerut nevastasa 700€ plus 1000€ dar iel ma amenita cum trebe sa procedez sa depun plinger n message dar am scris ca sa se intorca tote care mio fost factue asupra persoanelor care mio factu mio zis ca si sotul meu e cu amanta ca de acea tot timplu cind vine pe acasa imi spune ca mai am o vinere si plec cea ce inseamna ca asteapta sa ma mor cit de iute cum ma puteti multumesc frumos daca maajuta sa scap de problema asta
Răspunde
 21-03-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati plangere penala impotriva persoanelor care va santajaza.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.