Forum avocaţi > Drept penal

Terorizat de serviciile secrete

21-03-2023
Vizitator
Este o istorie foarte lunga.Cam 20 de ani.Dar,in ultimii ani se exagereaza cu abuzurile.Nu mai exista drepturi fundamentale?.In casa, in masina ,in trafic in magazine si prste tot.Am fost atras in diferite locuri sa fiu supus unor metode de hipnoza,ca apoi anumite persoane sa-mi povesteasca anumite chestii care mi se intamplase mie dar cu alte personaje.Au montat tot felul de simulatoare la masina si prin casa.Pene si dezumflari de roti cu nemiluita,zgarieturi.Ieri am observat ca mi-au taiat o litera (I). de la CDTI Imi transmit tot felul de amenintari uneori urmate de repercusiuni.ex.Daca nu schimbi lichidul de frana o sa vezi ce patesti...si,la cateva zile mi-au spart geamul la masina,ca sa ma poata duce la sediul politiei, ca acolo sa-mi plimbe prin fata o serie de persoane.Etc...Muuulte ate de povestit.in casa noaptea la ore cand toata lumea doarme,deasupra mea se arunca pe pardoseala cu lemne s-au obiecte contondente care produc niste zgomote infioratoare,se arunca o bila care sare provocand zgomot pana scade amplitudinea,in pereti au montat tot felul de simulatoare.Sunt enorm de multe chestii.de ani de zile le spun ca sunt deschis la discutii.oameni pusi de ei imi spun mereu ca nu are nimeni treaba cu mine dar lucrurile continua.Un fost ofiter SRI imi spune ai vazut serviciu de filaj sa recunoasca,filajul?Am pregatit niste emailuri la diferite organisme si deja au inceput sa corecteze anumite abuzuri.As dori o sugestie.Ce sa fac?
Ma asteptam sa nu primesc nici un raspuns datorita puterii imense a acestor servicii.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.